We Will Rock You – bagom

Tilbage i september havde jeg så lynende travlt, at jeg ind imellem ikke helt var klar over hvilken hat jeg skulle tage på eller hvilket ben jeg skulle stå på.

Jeg havde nemlig en ny pladeudgivelse foran mig for første gang i 8 år, hvor jeg som enmandsband står for ALT selv. Så der er alligevel lidt at holde styr på…. Men ja der skulle gå 8 år imellem mine to dansksprogede albums Hjerter Dame og Timeglas fra d. 23. sep. i år. Jeg tager mig lidt god tid når jeg skriver musik haha.

Men jeg har ikke ligget på den lade side, siden Hjerter Dame udkom i 2008. Jeg har medvirket i 2 x Tam Tam i Tivoli, Spillet dragen i Shrek, Spillet omkring 1.000.000 Elsk Mig I Nat forestillinger, spillet Maria i DR´s julekalender Julestjerner, skrevet en børnebog, samt alt muligt andet arbejdsrelateret, men det bedste jeg har lavet i de mellemliggende år må siges at være to pølsebøffer ved navn Elton og Bille.

Nåh men tilbage til september og travlhed. Jeg mistede nemlig stemmen pga. det jeg nu ved var en kold lungebetændelse, så da jeg blev kaldt til casting på rollen som Killer Queen i We Will Rock You, havde jeg simpelthen ingen stemme. Den var hostet væk. Altså helt væk… Men jeg besluttede at møde op alligevel, så de kære mennesker fra England og Tyskland, der var fløjet ind kun for at overvære disse castings, ikke troede at jeg aflyste af en eller anden lam årsag. Så jeg tog hen, uden stemme, bare for at vise ansigt og derved håbe på at det alene kunne gøre at de ville indkalde mig igen. Det skete, men stemmen var dog stadig skadet og jeg kunne ikke give den ordentlig gas ææææiiiiiiih!!!!

Til sidst bad de mig sende en video hvor jeg sang et par Queen-sange.

Der gik kun en dag far jeg sendte videoen afsted, til jeg fik et opkald fra producenten. Jeg var så sikker på at de ikke kunne bruge mig, så før han nåede at sige noget, fik jeg sagt hvor glad jeg var for at de havde haft mig i tankerne, men at jeg også godt forstod at de nok skulle bruge en anden. Men han stoppede mig og sagde at rollen sgu var min! JÆS!!! Jeg fik mega optur og glæder mig heeeeeeelt vildt til at dykke ned i Queens sange og univers. Det bliver så sjovt.

unnamed-1

Jæs! 80´erne har kastet op på mig, og mine bryster får næste højdeskræk af at være så højt oppe!!

Her kommer lidt billeder fra dagen hvor vi op0tog tv-reklame og tog pressebilleder og fotos til programmet.

Vi er alle utroligt lækre som I kan se hahahaha

unnamed-6

Kristine Yde og Joey Moe

unnamed-4

Nellie og Christopher

unnamed-5

Min “slave” i hvid paryk, Anders

unnamed-7

Nellie, Anders, Yde, Christopher, Joey Moe, mig selv og Niels Olsen

WE   WILL   ROCK   YOU

Premiere d. 19. april i Royal Arena

Køb dine billetter her

Pretty sejt sted at skulle spille hver aften.

unnamed-3

unnamed-2

unnamed-12

unnamed-11

unnamed-9

unnamed-8

unnamed-13

unnamed-10

Det var et KÆMPE setup med videoinstruktør Michael Sauer Christensen, som har lavet de fleste mega sprøde musikvideoer igennem tiden. Jeg har selv haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham på videoen til mit nummer “Ingen Vej Udenom”

Her kommer et par billeder fra pressemødet, hvor vi alle havde taget lidt sort og noget læder på hahaha

unnamed-2

unnamed-3

unnamed-1

Vi håber at se jer

WE WILL ROCK YOU UP!!

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: