Verdens dårligste blogger

Jeg ved ikke hvad det er med mig.. Jeg elsker at tage billeder og smide op på Instagram, og jeg synes at det er skide sjovt og hyggeligt at lave små videoer til jer på SnapChat og InstaStory, men når det kommer til at skulle blogge, går jeg ofte ret Dorthe Kollo på det inden jeg overhovedet kommer igang, hvilket nok gør mig til verdens dårligste blogger.

Men hvad er forskellen på at smide noget op på Insta og Snap vs. bloggen? Jeg gør jo allerede de andre ting, uden at synes at det bliver besværligt eller tidskrævende. Men at blogge falder mig bare ikke naturligt på samme måde..

Måske er det fordi jeg ikke har en app på telefonen, som gør det nemmere lige at smide et indlæg op. Måske er det fordi jeg ikke betragter mig selv som blogger og egentlig synes at det tager tid fra mit arbejde og min familie. Måske er det fordi jeg har en forestilling om at når man blogger, så SKAL det altid være et længere indlæg. Og hvad hvis så jeg ikke har noget at sige? Skal jeg så bare fylde et indlæg ud med ingenting? Til tider kan jeg blive helt træt og opgivende når jeg skal tænke over hvad det næste blogindlæg skal handle om. Og skal det være sådan? Nej, er svaret til mig selv.

Men så igen, er det jo meget rart at kunne skrive noget lidt længere ind imellem, når man virkelig har noget på hjerte, og samtidig smide flere billeder op end bare et. Hvilket så minder mig om den nye feature på Instagram, som gør det muligt at lægge flere billeder op på en gang. Hmmm…… De gør det heller ikke nemmere for sådan en dårlig blogger som mig..

Jeg har styr på tingene når det kommer til Instagram og SnapChat, men blogging er ikke min stærkeste side. Dog bliver “alle” ved med at sige at det er ih og åh så vigtigt med en blog, specielt også hvis man vil bruge det som et arbejdsredskab, og feks. lave sponsorerede indlæg og samarbejdsaftaler. I get it, firmaerne er stadig ikke helt med på beatet når det kommer til SoMe, og de har en forestilling om at deres marketingpenge bliver bedst brugt, hvis det er rettet mod en blog og ikke på feks Insta og Snap, men der er jeg klart uenig med dem. Man kan jo ikke bare skære alle over en kam. Jeg kan jo tydeligt selv se på hvilke af mine SoMe kanaler der er flest, som følger med. Og det er Instagram med snart 71.000 følgere, hvor op imod 15.000 tjekker InstaStory, og så er det på Snappen, hvor lidt over 8000 følger mig. Jeg kan også se at det omvendte gælder for “rigtige” bloggere, som ikke har ligeså mange følgere på Insta, men til gengæld har velbesøgte blogs.

Hvad fanden gør vi? Det er jo ikke min opgave alene at lære firmaerne, at hvad der fungerer for den ene, ikke nødvendigvis fungerer for den anden.

De kloge siger jo at man er nødt til at smide noget op hver evig eneste dag, hvis man vil holde på sine læsere, men læser I overhovedet med herovre eller skriver jeg bare i blinde? Og ville I stadig følge med, hvis ikke jeg opdaterede jer herinde dagligt?

Og hvad hvis ikke man synes at man har vigtigt nok indhold til hver eneste dag, kan man så godt tillade sig bare at skrive noget når man føler for det, eller skal det være en daglig sur skriv-så-dagbogs-pligt?

Jeg aner det ikke. Jeg ved det virkelig ikke. Måske I har svaret?

Nåh, men endnu en ting der også gør mig til verdens dårligste blogger er, at jeg oftest ikke får skrevet om de ting jeg ville kunne skrive om, mens det havde relevans, feks. som det jeg har lavet i dag i den gode sags tjeneste, altså udover at have været til prøver på We Will Rock You.

Måske jeg skulle forsøge at skrive lidt om denne dag -imorgen…

Du kan jo tjekke ind imorgen og se hvordan det er gået, og om jeg har fået lagt et blogindlæg (skide usexet ord i øvrigt!!) op, om min dag i dag.

Jeg lover intet

Kommentarer

  • Rebecca
  • marts 2, 2017
  Svar

  Kære szhirley.
  For det første så TUSIND! Tak for den person du har gjort mig til bare ved at være 100% dig selv. Jeg har længe gået med tanker om at jeg ikke var god nok, at jeg var anderledes i forhold til alle de andre piger, og angst der har ramt mig SÅ hårdt at jeg næsten ikke kunne træde uden for en dør. Det har præget mig utroligt hårdt at jeg ikke bare kan hvile i mig selv. Jeg har længe fulgt dig på Snapchat,Instagram og din musik. din udstråling og din væremåde er bare helt igennem FANTASKTISK. Du er virkelig et kæmpe forbillede for mig og mange andre unge piger. Det lyder måske mærkeligt og især når det kommer fra en fremmed person, men du er VIRKELIG en stor del af min hverdag og du giver mig virkelig håb for jeg en dag ville kunne stole på mig selv og ville kunne se alt det gode i mig selv.. og jeg er godt på vej! Jeg må indrømme jeg er mega stolt af mig selv at jeg er ved at fine mig selv i alt dette men mest af alt mega taknemmelig for du har bragt mig her til. TAK. TUSIND tak jeg elsker dig szhirley❤

   • Szhirley
   • marts 7, 2017
   Svar

   Kæreste Rebecca

   1000 1000 1000000 tak for den sødeste besked. Du aner ikke hvor meget det betyder. Jeg er glad for at kunne inspirere og skabe grin og glæde. Det er SÅ vigtigt at du (alle) kan føle sig helt rigtige og gode nok som de nu en gang er. Jeg forsøger med mine Snaps osv. også at vise hvordan vi, trods ualmindeligt arbejde, er mere ens end mange går og tror. Jeg ligner ikke en stjerne om morgenen, og for den sags skyld heller ikke i hverdagen, og det tror jeg er vigtigt for jer dejlinger der følger med, at se. Det afmystificerer en masse, og viser at vi alle bare er mennesker. Vi er alle fulde af fejl, men hvis vi bare forsøger at gøre det bedste vi kan i de fleste situationer, kan det ikke gøres bedre, og vi skal stoppe med at slå os selv oveni hovedet over alle mulige ligegyldige ting.

   Jeg ønsker dig det bedste, og håber at du finder ud af at du er dejlig og præcis som du skal være. Husk at du er den eneste DIG i denne verden, og det gør dig speciel <3

   Kæmpe meget kærlighed din vej

   S

  • Cecilie
  • marts 2, 2017
  Svar

  Jeg følger med hver dag på insta og snap, men tjekker kun blogs, når jeg føler jeg har ‘ekstra’ tid, så måske hver 2./3. dag. Til gengæld har jeg intet imod korte indlæg. Det behøver ikke være en roman hver gang. Vigtigst af alt, så mener jeg bare, at du skal gøre det, som føles naturligt og bedst for dig 🙂 Hvis indlæggene bliver ‘tvunget’, så er det alligevel hverken sjovt for dig at skrive dem eller for os at læse dem 🙂

   • Szhirley
   • marts 7, 2017
   Svar

   HØØØØØRT!! 😉 <3 <3 Tak Cecilie

  • Line
  • marts 1, 2017
  Svar

  Jeg følger dig på Instagram og Snapchat – mega hyggeligt! Men det vil jeg faktisk også hellere end at læse blogindlæg Det er heller ikke ligeså tidskrævende for os læsere/seere at tjekke snap og insta, som lange blogindlæg – og så er du super god og hyggelig på video Tak for det!

   • Szhirley
   • marts 1, 2017
   Svar

   1000 tak for dit svar. Det glæder mig at du har det på samme måde som mig ifht. Insta/Snap vs. blog. Vi ses på Snapskidut og Instabob 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: