Undskyld påske-stilheden. I was catching up irl

IMG_5895

Det er ikke meget jeg i min hverdag når at få set alle de dejlige venner og veninder jeg har omkring mig, men påsken var god ved os, og jeg fik fyldt lidt op på kontoen med et par stykker af dem. Desværre gik min telefon ned for et par dage siden, hvilket betyder at jeg har mistet en masse billeder af skønne unger og dejlige veninder, jeg gerne ville have haft lagt op nu. Hvorfor var jeg ikke lidt mere tjekket ifht. at få synkroniseret ØØØV!! Too late at tænke over det nu. Hvad kan jeg så lære af det? SYNKRONISER for filan!

Nåh, men jeg nåede blandt andet at mødes med Saseline, og alle vores dejlige drenge. Selvom Sean er to år ældre end Elton, så er de for det meste ret gode til at lege sammen. Med kun 9 måneders mellemrum imellem Bille og Dexter, kan jeg forestille mig at de virkelig kommer til at følges ad, og lege rigtig godt jo ældre de bliver. Bille er i hvert fald fuldstændig tosset med sin nye bedste ven.

IMG_6011

I dag mødtes vi lige hurtigt, og Bille kunne slet ikke holde fingrene og kyssetøjet fra Dexter. Det er virkelig smukt og rørende at se hvordan et så lille menneske på kun 11 mdr. allerede selv ikke kan stå for et endnu yngre barn. Han er endnu lidt voldsom, selvom man tydeligt kan mærke at han forsøger at kærtegne Dexter, og på et tidspunkt blev det også for meget for ham, så vi måtte holde en lille kyssepause.

IMG_6013

Cuteness overload!!

IMG_5842

Min smukke søde guddatter Agnes vil SÅ gerne have at hendes mor og far får en lille bebs, men hendes mor, min veninde Mette, er glad og tilfreds med de to skønlinger hun allerede har. Derfor har vi aftalt at Bille også lidt er hendes lillebror. Er hun ikke bare kær!

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: