Timeglas release og naughty years føller

img_5860

ENDELIG! Endelig er mit album ude. Et album jeg har arbejdet på i perioder over de sidste fire år. Nu er det på gaden og jeg tror faktisk ikke helt at det egentlig er gået op for mig selv, at der reelt er nogle, som sidder derude lige nu og lytter til “Timeglas”. Surrealistisk..!!

img_5827

I fredags fyldte jeg 40, version 4.0 eller naughty years old som jeg synes klinger bedst. Jeg kom hjem fra New York fredagen før, hvor jeg med pigerne havde været på fødselsdagstur (læs tidligere indlæg). Da jeg kom hjem, var der godt gang i alt, da jeg havde en release at arrangere. Elton var også netop kommet hjem fra 4 uger i Norge, med hele “Far Til Fire” holdet, så det var et tiltrængt og meget glædeligt gensyn for os alle 4, da vi endelig var samlet som familie igen.

Vasketøj, indkøb, regninger og hverdagspraktik som vi alle kender det, overfaldte mig fra spids, og der var ligesom ikke rigtig tid til, stille og roligt at komme ind i rytmen og pleje sit jetlag. Nope, det var ligepå og hårdt, for Mads lagde sig med snue, hoste, lidt feber med sidevogn… Jeg gjorde alt jeg kunne for at undgå at være alt for meget omkring ham, for jeg vidste at det var en af de hårde omgange han havde fanget sig, og det passede utrolig dårligt med alle mine planer. Jeg vidste at det ville blive noget rigtig møg, hvis jeg gik hen og blev syg lige op til min release. Jeg måtte for alt i verden bare ikke miste stemmen…..

Tirsdag aften kunne jeg bare mærke hvordan baktusserne havde sneget sig vej ind i mit system. Jeg begyndte at småfryse, hoste lidt og øjnene sved. Ganske rigtigt. Onsdag var min krop helt nede, men jeg formåede alligevel at passe mine arbejdsopgaver, og da jeg havde trukket mig selv igennem det, lagde jeg mig med varm te og honning, patiller og alt hvad Helsamin har at byde på. Jeg var helt nede!!

Torsdag fik jeg lov at sove lidt længere end normalt, men jeg havde det stadig af hest… Jeg tog et bad og tjekkede op på løse ender, og fandt makeuppen frem. Jeg følte mig svag og lignede seriøst en opkogt skinke fra feberen. Men med lidt sminkemagi, så begyndte jeg mere at ligne et menneske.

Jeg tog ind og mødtes med min PR-agent Katrine og projektkoordinator Mette, så vi kunne stille borde op til snacks og gaver. Drengene fra Nohrlund kom lidt efter, og stillede bar op og gjorde klar til at lave de lækreste økologiske cocktails til gæsterne.

Så kom drengene og stillede instrumenter op, og vi fik testet lyd.

unnamed-3

Som jeg også skrev på Instabobby, så kunne denne fest ikke have været en realitet uden de seje mennesker jeg er så heldig at kende. Jeg har så mange at takke for at at alt flaskede sig som det gjorde.Tak tak tak til alle jer dejlinger og sveskemåse.

Martin og Sara Asbæk. 1000 tak fordi I lagde “hus” til, og lod mig holde reception i galleriets smukke omgivelser. Det dannede den perfekte ramme om hele arrangementet.

img_5997

img_5996

img_5999

Jeg havde som sagt sagt til mine venner, som er indehavere af forskellige lækkerier som snacks og drinks, at jeg istedet for at ønske mig et eller andet bare for at ønske mig noget, når nu jeg ikke synes at jeg egentlig mangler andet end et par millioner på kontoen, ville blive meget gladere hvis de ville give lidt af deres lækkerier, så jeg som selvstændig fattig kunstner (floskel, but true) kunne byde mine gæster på lidt vådt og tørt.

De syntes heldigvis alle at det var en genial idé. Så 1000 mange tak for jer søde svesker.

img_5994

Snacks fra Banana Joe, Nordisk Tang, LemonAid og Whole Earth sodavand. Rimelig mumset bord at byde gæsterne på hvis jeg selv skal sige det!

img_5925

Tangmandler

img_5964

Banana Joe chips med havsalt, chili og hvidløg og Gruyere ost.

img_5993

Jeg er i skrivende stund ved at fortærre de sidste leftovers, haps haps haps

img_5965

Der var tre forskellige økologiske lemonader fra LemonAid, med enten blodappelsin, passionsfrugt eller lime. Og ja, jeg kan også godt se at når nu vi stillede dem op så man kunne læse indholdet, at der så står et lille frækt ord hehehehehe. Keep your dirty thoughts to yourself, I´m naughty now haha

img_5968

De her øko sodavand med tranebær og cola fra Whole Earth, er også bare meeeeega læxikum!

img_5971

Det var altså (næsten sunde) snacks og alkoholfrie læskedrikke

Nu til alkoholiske frække cocktails fra Nohrlund

unnamed-5

De tre varianter er;

Jordbær, rabarber, vodka

Hyldeblomst, ingefær, gin

Havtorn, hyben, rom

unnamed-4

De minder om en varm sommeraften mmmums!

unnamed-9

De flotte fyre med den gode syre til os alle. Og mine to piger fra mit girlsquad, PR-agent Katrine (lyst hår) og Projektkoordinator Mette

unnamed-2

unnamed-17

unnamed-22

Drengene afslørede deres nyeste cocktail med gulerod. Den tror jeg ikke man er i tvivl om hvad jeg synes om hahaha

Her kommer en masse billeder fra aftenen taget med iPhones og også med prof. kamera, derfor den svingende kvalitet

unnamed-16

unnamed-11

Louise og Annetta fra AEM booking

unnamed-7

Mette Starklint og Marie Christine fra Starklint PR

unnamed-1

Hannah og Morten fra The Old Barbershop

unnamed-21

unnamed-12

Jyden, Remo aka Znedkeren og Hoffmann, som i øvrigt maler den næste plakat i rækken til mine singler.

unnamed-8

Sarah Louise var også begejstret for de friske cocktails. Hot mama!

unnamed-6

Niller og Lisbeth som jeg spillede BeRiget hospitalstur med kom også og fejrede mig. Søde mennesker altså!

img_5984

Mine dejlige veninder Toniah, Camilla og Saseline, lige inden de bryder fuldstændig sammen af grin, og stadig forsøger at “holde et pose” haha

img_5977

img_5982

Nicci og jeg var badet i lys fra hendes Lumee case, som jeg også fik i gave. Så fra nu af, aldrig mere dårlig belysning!

img_5985

Niccs og Camils

unnamed-15

Camilla og RebekkaRebekka crew <3

img_5989

Sarah Louise og jeg

unnamed-10

Jonas, min ven som jeg skriver de fleste af mine sange med. Uundværlig

unnamed-20

Min honningkrukke Karen

unnamed-14

Den lækreste dansemus Claudia

img_5986

Camilla og Johan <3

img_5987

Camilla og hendes ældste, min guddatter Cassandra <3

img_5856

Linda pandapigen

unnamed-18

Smukke, dygtige Emilia van Hauen

unnamed-19

Linda og Ellie. Frækkerter

img_5976

Jeg fik de fineste buketter i løbet af aftenen, og denne er fra blomsterdesigneren Anette von Einem, som også lavede min smukke brudebuket

img_5981

Trods forkølelse, som virkelig har sat sig på stemmen, gav jeg et par akustiske numre fra min nye plade, med disse fantastiske drenge

Christian Vinten på keys

Nikolas Frandsen på akustisk guitar

Andreas Käehne på steal guitar

img_5975

Dette billede retfærdiggør på ingen måde mængden af fantastiske gaver jeg fik foræret

img_5853

Aftenen endte med at vi var et par stykker, som delte lidt bobler og gode nødder hehe. Her med Karl Bille. Da kl. var lidt over tolv, sagde vi godnat og tobak og vendte snuderne hjemad. Jeg lå på puden lidt i et med et gigantisk smil på læben, og manglende stemme

img_5934

img_5930-1

Næste morgen hentede jeg alle gaver og blomster, og tog hjem og pakkede den ene skønne ting ud efter den anden. Af hjertet tak til ALLE!!

Gaver, chokolade, slik, bobler og blomsteroverflåd

Nu står den på stilleleg, varm te med ingefær og honning og masser af halssprays resten af weekenden. Jeg er virkelig nervøs for om min stemme når at komme retur inden mandag morgen, hvor jeg skal optræde med Morgentund og tale om pladen hos Go´morgen Dk

Kryds fingre for mig!

Kommentarer

  • Emilie
  • september 25, 2016
  Svar

  Et stort forsinket tillykke fra mig håber du har fået det bedre hvor er den flotte kjole mon fra?
  Skal lige op på hesten igen ift fra baby til babe efter en tur med svigerfamilien
  Hurra hurra hurraaaa herfra!

   • Szhirley
   • september 27, 2016
   Svar

   1000 tak 😉 Kjolen er fra Zara juhuuuuuu

 1. Svar

  Kære Szhirley

  Super lækkert blogindlæg, og tusind tak for de rosende ord!
  Vi er rigtig glade for at du havde en fantastisk aften og for at vi måtte hjælpe med Nohrlund cocktails til dig og dine gæster. ✨

  Rigtig god bedring – vi krydser alt hvad vi kan!

  Kærlig hilsen
  Nohrlund

   • Szhirley
   • september 27, 2016
   Svar

   Kære Malene.

   I var fuldstændig vidunderlige. 1000 tak på alle måder. Kram drengene fra mig 😉

  • Louise
  • september 25, 2016
  Svar

  Krydsede fingre for, at stemmen er tilbage i morgen 🙂 Hvor er den korte kæde fra, der ses på første billede? Den er så fin, synes jeg 🙂 På forhånd tak!

   • Szhirley
   • oktober 2, 2016
   Svar

   Sent svar, sorry!!

   Stemmen kunne lige præcis komme igennem det, men den er stadig her en uge efter, slidt og træt…

   Kæden med det lille øje er fra Pilgrim 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: