Til MGP i vores nye SUV

En af de sejeste dage på året var helt klart i lørdags, hvor børnenes MGP 2017 foregik i BOXEN i Herning.

Traditionen tro, skulle vi selvfølgelig over og se showet live, hele familien

Jeg har flere år i træk været coach for de lækre unger, på workshops rundt om i landet, inden den sidste udvælgelse af de 10 finalister finder sted. Men da jeg sidste år var i New York i samme periode som coachingen foregik, kunne jeg i år tage til showet og bare være der som gæst med min dejlige familie

Vi har netop fået ny bil, og vi har den aller største OPTUR over hvor lækker den er!!

Så vi kunne selvfølgelig ikke vente med at tage afsted til MGP i vores nye SUV, Kia Sportage

Annonce 

Jeg mødte masser af mennesker jeg kender. Bla. min honningkrukkesøster Karen, som i år havde overtaget coachrollen for mig

Showet startede kl. 20-22, hvilket er et lidt skidt tidspunkt når man har børn der normalt kommer i seng kol. 20, men i bilen havde begge unger fået sig en ordentlig skraber på vej til Herning, så det var først ved 21.30-tiden at Billen begyndte at lave træthedsballade

Efter den helt rigtige vinder var fundet og showet sluttede, hoppede vi ud i bilen, gav ungerne nattøj på, og kørte mod svigerfamilien i Aalborg

Vi glæder os allerede til næste år

#MGPiSUV

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: