TIGHTEN UP 2 – onsdag #FBTB

7. uge af #FraBabyTilBabe skydes igang med endnu en TIGHTEN UP video. Vi har som sagt 5 TABATA videoer, en til hver dag mandag til og med fredag, som får pulsen op og giver sved på panden. Men til dem af jer som ønsker endnu bedre resultater, skal der dét ekstra til. Så nu kommer næste video af 3, med ren fokus på opstramning.

Tanken er at vi dagligt laver den TABATA video,  som hører til dagen (mandag om mandagen osv) og supplerer med en TIGHTEN UP video, mandag, onsdag og fredag. Der er lagt en “hviledag” ind imellem TIGHTEN UP videoerne, da de trods videoernes korte varighed, er hårde at udføre, og derved også virkelig kan mærkes. Det betyder at vi stadig ikke skal bruge oceaner af tid på at få det gjort, og det bør være muligt for de fleste, at kunne planlægge sig ud af at få gjort dét ekstra for sig selv hver anden dag, udover TABATA videoerne.

Jeg bliver ved med at sige det igen og igen, men det er utrolig vigtigt at de af jer, som først hopper med nu, ser videoen med tips og nyttig viden ang. holdning under træning. Det ville være ærgerligt, hvis nogle af jer trænede forkert og måske pådrog jer en skade. Så tag et hurtigt kig på den, så I kommer godt fra start.

Camilla guider os som altid igennem, og husker os på at trække maven ind mod rygsøjlen for at holde vores core, spænde i balderne og skyde bækkenet fremad, så øvelserne ikke sætter sig forkert i lænden. Hun husker os på at holde skuldrene sænkede, og på ikke at holde vejret under øvelserne. Det har mange af os nemlig en tendens til, men gør vi det, gør vi det hele meget sværere for os selv, da musklerne ikke får den ilt de har brug for under øvelserne, og derfor føles endnu tungere end de reelt er. Så hav disse ting i mente.

I denne TIGHTEN UP nr. 2 video, skal vi bruge et håndklæde. Så nap lige et, inden du begynder din workout om lidt

img_5027

 Denne TIGHTEN UP 2 video indeholder 2 øvelser, med udbygning så at sige. Før hver øvelse, forklarer Camilla hvordan øvelsen udføres, samtidig med at jeg viser det, hvorefter du og jeg sammen laver dem, med Camilla på sidelinjen.

I denne video skal vi igennem følgende øvelser, med sidevogn(e):

-Core, løft mod loft og arm-pump

-Baller, løft mås mod loft og pres knæ mod håndklæde

-Triceps, armbøjninger med knæ på håndklædet

-Talje, “tik-tak” med håndklædet over hovedet

HUSK at strække ud efterfølgende, og lav så denne video (TIGHTEN UP 2) efter dagens TABATA, mandag og fredag i denne uge, og TIGHTEN UP 1 på onsdag.

På mandag kommer den sidste TIGHTEN UP 3 video op, så der er en Tighten up til mandag, onsdag og fredag.

 Husk på hvor stor en forskel det gør, bare at gøre lidt dagligt istedet for ingenting. Jeg har ligeså mange dage som jer, hvor jeg vitterlig ikke gider. Men jeg ved også at når først det er overstået, så har jeg det SÅ meget bedre med mig selv, og det ved jeg at I også er klar over. Så lad os sammen gi´ den max gas, og følg dagligt med på SnapChat (bugernavn : Szhirleys) i min #FraBabyTilBabe rejse på godt og ondt.

Bliv endelig ved med at hashtagge #FraBabyTilBabe på Instagram,  så kan vi nemlig fortsat følge med hos hinanden og inspirere og motivere <3

Lad os så sparke døren ind til denne uge (min fødselsdagsuge og pladerelease-uge) på den gode måde. Vi bliver så flotte af det 😉

Go´ træning

SaveSave

Kommentarer

  • CamillaB
  • september 21, 2016
  Svar

  Jeg kan ikke se videoen på denne side der er bare en sort firkant

   • Szhirley
   • oktober 2, 2016
   Svar

   Mystisk. Har du alle plug-ins? Den er som den skal være nemlig

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: