Tiden flyver!

IMG_3454

I dag var dagen, hvor Elton ENDELIG skulle møde sine nye kammerater. Han havde nemlig første dag i KKFO´en som det hedder. Da jeg var lille hed det bare fritteren..

Han har glædet sig helt ubeskriveligt meget til at skulle starte både i KKFO og i skole næste torsdag. Igår aftes og imorges havde han dog sine bekymringer omkring, hvordan han skulle lære nogen at kende. Om det mon blev sjovt og især om hans madpakke var god nok haha.

For et par dage siden var vi i Fields for at kigge på skoletasker, og Elton styrede direkte over imod tasken med en dinosaur på og camo. “Det er dén der mor!” råbte han begejstret og løb mig i møde i døren, så alarmen begyndte at hyle. Jeg nåede knap nok at træde ind i butikken, før der stod en dame foran os, og sagde at der også fandtes penalhus til, til “kun” 249kr!! Jeg sagde pænt tak og at vi lige ville kigge lidt, men hun trak sig ikke væk af den grund,  så Elton og jeg sammen lige kunne kigge og tale om taske, penalhus osv. Tværtimod var det som om at vi var magneter, og at hun simpelthen ikke kunne komme væk fra os. Hun sad seriøst nærmest på min skulder, samtidig med at vi forsøgte at have et mor/søn-øjeblik, og hun blev ved med at blande sig i vores samtale. Jeg elsker god service, men det der mindede mere om en strandsælger, der har besluttet sig for ikke at forlade os, før handlen er i hus. Så jeg tog tasken af min over glade Elton, så mundvigene straks vendte nedad, og hang den op på knagen igen for at forlade butikken, virkelig småirriteret! Jeg forklarede Elton at hun simpelthen var gået alt for langt over min grænse og at jeg hellere ville lægge de 1019 kr for taske og penalhus i en anden butik. Heldigvis fandt vi den med det samme i butikken lige overfor, og Elton var atter lykkelig.

Virkelig plat I know, men jeg stod sådan og håbede at hun kiggede med fra den anden side mens vi købte tasken.

Er det bare mig, eller er det ikke helt sindssygt pebret for taske og penalhus? Jeg aner det jo ikke, da det er første gang vi skal købe den slags. Hmmm… Nåh, men så længe lil´ E har så mega gigantisk optur over øglen på ryggen, (hvis I forstår sådan en sprogblomst) så er vi også glade.

Nåh, men tilbage til i dag. Vi mødte ind v. 9-tiden og der var allerede en del unger og forældre, som blev vist omkring i de nye omgivelser. Der var så fint, og man blev taget helt tilbage til sin egen barndom. Især da vi kom til puderummet vældede minderne frem. Jeg kan fortælle jer at puderum stadig lugter fuldtstændig som de gjorde, da vi var små.

Vi mødte både bekendte ansigter fra børnehaven og nye, og der gik kun et kort øjeblik før vi så os omkring efter Elton, og han var væk! Det måtte være et godt tegn. Så vi hørte mere om stedet og talte lidt med de andre forældre imens. Da vi skulle afsted, fandt vi Elton i fuld gang med at lege med en hel masse børn i gymnastiksalen, og han ænsede os næsten ikke, da vi sagde farvel. Det gik super gnidningsfrit, heldigvis.

Kl. 15 hentede vi ham igen, og var spændte på at høre om hans dag. Den havde bare været SÅ fed, og han glædede sig allerede til imorgen. Jeg krydser fingre for at han kommer til at have det sådan hver dag!

Det var virkelig STORT for os alle. Torsdag i næste uge og første skoledag bliver fantalastisk er jeg sikker på.

FullSizeRender

Meget stolt ung mand

Kommentarer

  • frederikke
  • august 13, 2016
  Svar

  Fantastisk <3
  Hilsen en skolelærer.

   • Szhirley
   • august 13, 2016
   Svar

   😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: