The Studio

IMG_6185Vi er et par meget stolte veninder i dag! THE STUDIO er nemlig åbnet langt om længe, og én af af de to kvinder bag, er min veninde Camilla Malmberg som jeg går waaaaaay back med.

På Annasvej 2, 2900 Happiness ligger The New Place To Be hvis man er seriøs omkring at komme ud af kageform og tilbage i topform. Her kan man nemlig få frivillige pisk af Camilla Malmberg og få trænet sin mås helt op i nakken, og få kyndig kostvejledning af Gitte Høj, som for nylig udgav bogen “Boost din fordøjelse på 21 dage”.

Image-1

Det er et lille intimt studie med plads til 6 pr. time, så det føles nærmest som at få privatundervisning. Camilla, som i øvrigt er mor til tre lækre børn, har netop valgt at der ikke skal være for mange pr. hold, da hun på den måde kan give alle deltagende den opmærksomhed de fortjener. Hun underviser i TRX og Barre som I kan læse mere om på hjemmesiden. Husk at være i god tid hvis I vil have timer hos hende, de ryger som varmt brød, så I skal ikke vente for længe.

Udover at kostvejlede underviser Gitte Høj i løbeteknik og udendørs funktionel træning. Det kan I også læse mere om på hjemmesiden.

Hvis I lige nu sidder og kigger på Camilla og tænker; “hende kender jeg sgu da et eller andet sted fra..” så har I evt. lagt mærke til hende, den gang hun koreograferede alle Nick & Jay´s shows og videoer, som hun også medvirkede i som danser. Eller måske er I FCK-fans og har set hende som cheerleader. No matter what, så er jeg sikker på at I fremover kommer til at se meget mere til hende her, der og alle vegne.

IMG_6170

Der blev serveret Coconut water og Raw-bites. Mumsfilibaba!!

IMG_6169

Alle ungerne havde også en fest

IMG_6181

Tillykke girl, I´m proud of you

THE STUDIO hjemmeside

THE STUDIO Facebook 

Kommentarer

  • Camilla
  • april 14, 2015
  Svar

  Er det muligt at finde ud af hvor Camilla´s jumpsuit er fra? 🙂

   • szhirleyontheblog
   • april 14, 2015
   Svar

   Det er fra Moss Copenhagen, lagersalg 200 kr.

    • Camilla
    • april 16, 2015
    Svar

    Tak for dit hurtige svar 🙂

   • szhirleyontheblog
   • april 14, 2015
   Svar

   Jeg spørger hende og vender tilbage

 1. Svar

  Lyder som et virkelig interessant sted – ærgerligt man bor helt i 4000, så man ikk bare lige kan svinge forbi 🙂

   • szhirleyontheblog
   • april 13, 2015
   Svar

   Ja det er måske liiiiige lovlig langt væk 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: