TABATA 5 : Fredag #FBTB

Godmorgen frækkerter, så er det 5. uge af #FraBabyTilBabe med endnu en video til at få sveden frem på panden. Jeg vil lige atter en gang minde jer om hvor skønt det er at I følger med derude i #FraBabyTilBabe. Bliv endelig ved med at hashtagge på Instagram. Det gør mig rigtig glad og jeg håber at I vil blive ved, så vi fortsat kan inspirere og motivere hinanden <3

Jeg bliver ved med at sige det igen og igen, men det er utrolig vigtigt at de af jer som først hopper med nu, ser videoen med tips og nyttig viden ang. holdning under træning. Det ville være noget rigtig møg, hvis nogle af jer træner forkert og måske pådrager jer en skade. Så tag et hurtigt kig på den, så I kommer godt fra start.

Camilla guider os igennem, og husker os på at trække maven ind mod rygsøjlen for at holde vores core, spænde i balderne og skyde bækkenet fremad, så øvelserne ikke sætter sig forkert i lænden. Hun husker os på at holde skuldrene sænkede, og på ikke at holde vejret under øvelserne. Det har mange af os nemlig en tendens til, men gør vi det, gør vi det hele meget sværere for os selv, da musklerne ikke får den ilt de har brug for under øvelserne, og derfor føles endnu tungere end de reelt er. Så hav disse ting i mente.

Den femte video indeholder 4 forskellige øvelser, som hver laves i ca. 20 sekunder af gangen, af to omgange.

Burpees

Arm pump

Mavebøjninger

Mavebøjninger med løftede ben og armpumps

Go´ fornøjelse

HUSK at strække ud efterfølgende, og lav så denne video hver eller hver anden dag i denne uge, alt efter hvordan jeres kroppe tager det.

Nu har vi et TABATA program til hver dag, mandag t.o.m. fredag, så i næste uge kommer den første TIGHTEN UP video, så vi kan få strammet de slappe muskler op. Det vil sige at vi fremover laver en TABATA hver morgen og derefter en TIGHTEN UP hver anden dag, feks. mandag, onsdag og fredag. I kan godt allerede begynde at glæde jer, men forbered jer også mentalt på at det i starten bliver lidt hårdt. Bare husk på hvorfor I gør det, og så lad os sammen gi´ den max gas på Insta, og heppe på hinanden. Jeg er STOLT af jer og synes lige at I atter en gang, skal klappe jer selv på skulderen. I er mega seje!

Kommentarer

  • Signe
  • september 7, 2016
  Svar

  Jeg er nybegynder og lavede den første video igår, hold nu op man er øm. Men skal lige forstå det helt rigtigt! Skal øvelserne laves hverdag på de uge dage (mandag-fredag) så man mandag tager den øvelse, tirsdag osv. 🙂

   • Szhirley
   • september 8, 2016
   Svar

   Hvor er det godt at du er kommet igang yaaaay. Jæs, der ligger en video til hver dag i ugen, så mandag om mandagen, tirsdag om tirsdagen osv.
   På mandag kommer der TIGHTEN UP videoer, som man så kombinerer med TABATA, hvis man både vil have pulsen op, men også strammes op.

   Rigtig god fornøjelse med det hele 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: