Taaaak alle jer sødlinger

Skærmbillede 2016-08-09 kl. 22.10.10

Ææææææiiiiih hvor er det dejligt med jeres kommentarer, både her og på InstaBob. 1000 tak.

Jeg er så glad for at I følger med og at vi kan holde os selv og hinanden lidt i ørerne. Det er motiverende at vide at I er der. Der vil for de fleste af os komme en dag eller flere ind imellem, hvor man pga. et stramt program, simpelthen ikke kan få #FraBabyTilBabe passet ind. Så må man op på hesten igen hurtigst muligt. Og hvis der bare er den mindste åbning, så pres det alligevel ind imellem aftaler. I kan jo godt lide den følelse I får, når I ved at I lige har gjort noget godt for jer selv. Den skal vi ikke komme for langt væk fra. Selvdisciplin, mer´af dig.

Modeugen er stille og roligt igang, og jeg ved at det nogle af de næste morgener tidsmæssigt, bliver for stramt til både at løbe og træne. Jeg plejer at komme lidt for sent i seng i modeuge-dagene, til at jeg har overskud til springbadutteri, når ultra friske Bille vækker huset. Men jeg vil gøre mit bedste for at få det strikket ind i løbet af dagen, hvis ikke jeg når det om morgenen.

Det show der starter min modeuge, (som overhovedet ikke kommer i nærheden af at være en uge, men 2 dage..) er Tatiana Andersen Camre. Det har jeg virkelig glædet mig til. Hun er ikke bange for hverken farver eller mønstre, og jeg har hørt en lille kolibri synge om at der er balletdansere med i hendes show. Det kan kun blive smukt.

Jeg skal have min veninde Hannah med, der heller ikke er bange for farver og mønstre, og så vidt jeg ved, er det Tatiana og jeg, der tager hendes FashionWeekMødom, uuuuuh.

Under disse shows bliver der oftest serveret champagne og et lækkert stykke chokolade, eller noget andet læx, og det kommer til at blive en udfordring for mig, ikke bare at hapse derud af. Jeg krydser nærmest fingre for at der ingen lækre snacks er hahahahaha. I må jo følge med på Snap og se hvordan det går for mig 😉

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: