#SzhirleySzhades

IMG_3365

Da jeg i starten af året sad alene hjemme en sen aften og surfede på Instagrams bølger, faldt jeg pladask for et par solbriller, som jeg bare måtte eje. Jeg har ikke verdens mindste ansigt eller hoved for den sags skyld, så ofte ligner jeg en total idiot, med briller som ellers klæder de fleste (med små pæne hoveder – aaaaaargh!!) Jeg blev helt obsessed ved tanken om at de skulle blive mine, for jeg syntes lidt at kunne se at hende, som havde dem på på billedet, også havde et hovede med en utrolig stor hjerne indeni hehe 😉 Jeg fandt hurtigt ud af at de kunne fås i en butik i LA, og heldigt nok, så producerer min mand musik derovre, hver 2 / 3 måned, og var der på det tidspunkt. Jeg ringede fluks til ham og beordrede ham til at tage hen i butikken, med FaceTime åben, så jeg kunne se brillerne “live” på hans (også store) hoved.

Image-1

De så ud til at være oversized nok til mit grødhoved, så jeg bad ham købe et par stykker med hjem. Da jeg første gang havde dem på, på et billede på mine SoMe, kom der virkelig mange spørgsmål til hvor de var købt. Så jeg tog en hurtig beslutning og fandt frem til producenten, og bestilte en røvfuld hjem.

Det blev starten på min lille shop her på www.szhirley.dk

Da de fra producentens side ikke har noget navn (kun et kedeligt laaaangt nummer), besluttede jeg at give dem hvert deres stylenavn, og overordnet kalde dem #SzhirleySzhades. Det vil sige at du på shoppen indtil videre kan få bestselleren

#RoseGold

#RedHotTemper

#SilverSilver

#TheBlues – der i øjeblikket er i restordre, men snarligt tilbage

#GoldenSilver

og til sidst, den nye i klassen

#BlackOut

Hver enkelt pakke der bliver sendt afsted til alle jer skønlinger, er der en håndskrevet note med, og jeg kan afsløre at I med jeres køb, har været medvirkende til en noget nær permanent skrivekrampe haha. I den anledning vil jeg gerne benytte chancen for at takke jer for alle jeres søde, smukke, fjollede og fede billeder I smider op på Instagram. Det glæder virkelig mit hjerte. Her er blot et par af jer sveskelader, som har delt under hashtagget #SzhirleySzhades. Bliv endelig ved.

1000 tak

IMG_3361

IMG_3362

IMG_3368

IMG_3367

Tjek shoppen løbende for nye lækkerier. Og hey, der ligger allerede lidt andet #SzhirLir derinde

Kommentarer

  • Helena
  • august 1, 2016
  Svar

  Hvordan sender man retur? Jeg har netop modtaget en brille med ødelagt glas og vil gerne have mine penge tilbage…

  • Nanna
  • juli 31, 2016
  Svar

  Hej Szhirley,
  Fedt at du er begyndt at blogge mere!
  Hvor er den der grønne skønne lange jakke fra?
  Kh

   • Szhirley
   • juli 31, 2016
   Svar

   Tak, fedt 😉

   Den er fra Roger på Bornholm

 1. Svar

  Ej hvor skønt at se, at du er begyndt at blive lidt mere aktiv på din blog.
  Glæder mig til at følge med <3
  ELSKER de 2 #SzhirleySzhades jeg har købt – der er næsten ikke gået en dag hvor de ikke er blevet luftet <3
  With Love,
  Sab

   • Szhirley
   • juli 31, 2016
   Svar

   Fedt du følger med 😉 og dejligt at du lufter brilllllzzz hver dag. Ifht. bloggen prøver jeg simpelthen bare at tage mig sammen og skrive om alt imellem himmel og jord. For det er jo skide hygs med sådan en space-dagbog

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: