SnapChat vs. InstaSnap??

IMG_1992

Aaaaaaaaltsååååå, er det bare mig der synes at vores elskede InstaBobby er en smule bagud ifht. 24 timers snaps? Jeg ved ikke en gang om det har et andet navn end det?? Hmmm…. Jeg ved sgu ikke lige helt hvad jeg skal synes om det. Det er jo egentlig en naturlig udvikling, men hvorfor først nu? Og så kunne de da i det mindste lave nogle endnu federe features og filtre end SnapChat, nu hvor de endelig forsøger at lægge dem ned.. Hmmmm, hmmm og mere hmmmm.. Nåh, jeg glæder mig til at se i hvilken retning det udvikler sig. Indtil da, kommer jeg nok stadig til at være mest flittig med hverdags-randomness på Snapskidut. Som I kan se på billedet, så har vi for det meste ret meget en fest på Snap.

SNAPCHAT & INSTAGRAM bugernavn; @szhirleys

Kommentarer

 1. Svar

  Er nu også mest fan af Snapchat. Det virker bare lidt halvhjertet og hurtig fix-it løsning fra Instas side. Hvorfor ændre noget der allerede fungere? Og efterligne andre?

  Facebook er god til at holde kontakter ved lige, og tjekke op på klassekammerater man ikke har set i 20 år.

  Twitter er god til at række ud til andre som er interesseret i samme emne som en selv.

  Insta er god til at billed-blogge om alt mellem himmel og jord.

  LinkedIn er god til business netværk og udvide sine slips-og-jakkesæts bekendtskaber.

  Pinterest er god til at hente inspiration.

  Youtube er go til at dele videoer (og så samarbejder de med google hvilket kan resultere i bedre SEO).

  Snapchat er god til video-dagbog, story-telling og knytte stærkere bånd til ens følgere fordi det er så uredigeret og autentisk. Selvom der er mærkelige filter, så er Snapchat jo det eneste sted der rigtig er plads til morgenhår og daggammel makeup.

  Jeg mener bare… Hvert SoMe kan noget forskelligt, og kan ramme ens publikum på forskellige måder. Det er det som gør det sjovt. Og som man siger i business verden, hvis man forsøger at ramme alle, så rammer man ingen

  Jeg forstår ikke rigtig den hype der er omkring insta’s story… Men hey, jeg fatter heller ikke hypen omkring Pokemon – kun at jeg synes det er helt fint ungerne kommer ud og røre sig i stedet for at sidde inde foran en computerskærm en hel dag

  Jeg tror lidt insta’s story er en døgnflue. De må kunne komme op med noget bedre end at være Copycats

  Håber dine ben har det bedre her til aften og smerterne snart forsvinder ❤️

  With Love
  Sab

   • Szhirley
   • august 4, 2016
   Svar

   SÅ godt skrevet! Jeg er enig i dine punkter om de forskellige platforme, og ja, jeg er sgu stadig mest til Snap. Du har også så ret i, at prøver man at ramme alle, rammer man ingen.

   Tak fordi du også lige opklarede for mig at det hedder Insta Story hahaha. Jeg kunne simpelthen ikke huske det.. Blev ved med at tænke Vine, men det er jo længe siden at dét var noget.

   Jeg har med vilje også holdt Elton fra Pokémon, men i dag blev dagen hvor han nappede sin fars telefon og fik onkel Ace til at oprette en profil, og væk var han de næste timer. Han er nu ellers god til at komme ud og få rørt sig, men på denne måde “leger” han pludselig også med de drenge som ellers kun gider spille fodbold. Så på den konto må jeg se det fra den positive side, og håbe at der bliver skabt bånd imellem nye venner.

   Hahaha, jeg har haft så psyko ondt og er stadig godt øm i de små bundgangspæle. Aaaaaavsasa. Håber de er mere normale imorgen.

   Sov dejligt når du kommer der til 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: