Slagterens datter og vandalen

img_5583

Vi er vist alle lidt af nogle madører… Så vi tog på Butchers Daughter, som er en vegansk restaurant

img_5619

img_5617

Maden var seriøst SÅ lækker, at jeg bliver helt sulten af at kigge på billederne. Faktisk troede jeg at jeg havde taget billeder af alle retterne vi delte, men jeg har åbenbart været så sulten, at jeg ikke fik det hele med. Jo jo, altså i maven, men ikke på billeder!

Kan varmt anbefales. Også til kødspisere mmmmuuuums!

img_5586

Efterfølgende ville vi lige nappe en enkelt drink, og gik ind på Vandal. De spillede så læxikum musik, at det endte med et par drinks istedet for en, og sengen blev da også først ramt efter kl. 01

img_5588

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: