Skudsikker kaffe – ja tak

Så er jeg sgu hoppet på skudsikker-kaffe-bølgen. Har I hørt om den slags kaffe før? Hmmmm, jeg måtte også lige spørge en ekstra gang, og tænkte ved mig selv; “kaffe lavet på smør og kokosolie??? Virkelig!” Men jeps, den er god nok. Mange har været med på bølgen længe, og nu giver jeg den et go et stykke tid, for at se om den også har samme positive effekt på mig, som alle andre taler om.

Man skulle nemlig blive mere klar i hovedet og få den gode energi af at proppe sig med de rigtige fedtstoffer, som kroppen kan bruge til noget, og omdanne til energi istedet for til fedt. Altså skulle man ved at drikke denne fedtede kaffe, forbrænde fedt. Det lyder helt skørt og så igen. Jeg vil ikke forsøge at rode mig ud i at forklare hvordan det helt præcist hænger sammen, så hvis I er interesserede, så læs meget mere her, og bliv klogere på Bulletproof Coffee / Skudsikker Kaffe, fra selveste manden, som har fået os i vesten til at forsøge os med skudsikker kaffe. Dette link er på engelsk, men her forklares alt ned i mindste detalje.

Dette link er på dansk og går ikke ligeså meget i dybden, men tænker at du bare går banjo på Google, hvis skudsikker kaffe 7 bulletproof coffee lyder som noget for dig.

Det du skal bruge er;

Usaltet smør

Neutralt smagende kokosolie

Kaffe, helst uden for mange toxiner (læs mere om det i linket ovenfor)

Jeg prøvede kaffen første gang lige inden jul, da Cammillas og min veninde, sportmus og fotograf Christina Lind lærte os at lave en ornli´ go kop skudsikker kafffffff.

Jeg havde endnu ikke en blender, som var lukket, og jeg kan love jer for at det hurtigt bliver ret messy affære at gøre det med en stavblender. Det vælter ud over alt, og man brænder sig med garanti på den friskbryggede kaffe. Så forsøg jer evt. med at lave en prøve for at se om det er noget for jer, og køb så feks. denne blender, som du også sagtens kan anvende til alm. smoothies

Til to kopper brugte vi;

2 kopper stærk kaffe

ca. 25 gram usaltet smør

en god stor spiseske neutralt smagende kokosolie

Oooooog blend i 30-40 sekunder, til den ligner en latte og er blevet dejligt cremet

Nu har jeg fået det rigtige udstyr og det var en del nemmere at lave kaffen i dag ifht. første gang med stavblenderen hahaha

Sådan kom kaffen til at se ud, fordelt på tre små kopper med kanel på toppen. Mmmmmmmmmmmmmuuums siger jeg bare!!

Her et billede fra vores læremesters Snap

God fornøjelse 😉

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: