Skal vi se solen stå op sammen?

IMG_4567

Jeg må indrømme at jeg har lidt sommerfugle i maven, mens jeg sidder og skriver dette. Der er nemlig kun få dage til at det atter er fredag. Det er nu ikke dét at det er fredag, som får vingerne til at baske i maven min, men fordi jeg har valgt at min næste single “Morgenstund” udkommer den dag, helt præcist d. 9. september.

Jeg har skrevet nummeret sammen med Jonas Gülstorff og Nikolas Frandsen om et sted jeg ynder at tage hen, når jeg har brug for ro fra byens larm. Jeg er så glad for resultatet, og glæder mig til at det stille skal flyde ind i jeres øregange og forhåbentlig lægge sig ind i jeres hjerter.

Jeg glæder mig meget og håber at I vil tage godt imod det.

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: