Simpelt kan også være godt

IMG_3974

Det behøver ikke altid at være så fancy for at være og smage godt.

Igår aftes da vi skulle til at lave mad, var der pludselig ingen vand i hanerne! Det viste sig at én fra kolonojseren, som var ved at grave ud til noget så lækkert som en (skide)tank, havde fået kappet hovedvandledningen over. Så der hvor vi alle stod og skulle til at tilberede aftensmad, var det nu ikke muligt at lave noget, som krævede vand. Så jeg måtte i køleskabet og skufferne for at se hvad vi så kunne finde på. Heldigvis havde vi pitabrød som jo bare skulle varmes i ovnen. I køleskabet havde vi lidt grønt og et enkelt hårdkogt æg. Så det var hvad det kunne blive til, plus lidt feta og hytteost, og så en hjemmelavet tunsalat. Heldigvis er jeg mester i hjemmelavet tunsalat, så der var ingen sure miner da maden kom på bordet.

Jeg laver den altid lidt på slump, men jeg puttede ca. dette i igår:

2 dåser tun i vand (hæld vandet fra)

10/15 cornichoner, finthakket

to til tre spiseskeer skyr

en spiseskefuld mayo med top

Salt og peber alt efter smag.

Bland det sammen lidt ad gangen, så der ikke kommer for meget af noget i. Det er ikke nødvendigt med lime eller citron, da connierne er syrlige.

Man kan selvfølgelig også blande alt muligt andet i, som feks. chili, rød/gul peber finthakket, dild eller hvad dine smagsløg tillader.

Spis det på rugbrød, på en salat af dine yndlingsgrøntsager med hårdkogte æg på toppen eller i pitabrød. Det er mega mums og sundt, medmindre du bruger en halv mayo i selvfølgelig..

Bon appetit

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: