Salaten til din weekendmad
- august 26, 2016
- HapsHapsHaps
Uanset hvad du har tænkt at du skal spise i denne weekend, så er jeg ret sikker på at denne salat vil passe godt til.
Det du skal bruge er:
Broccoli
2 æbler
Et bundt asparges
Pinjekerner
Og til dem af jer som kan lide og tåle løg, så er forårsløg lækre også at putte i.
Chop æbler og asparges op. Det er helt op til dig om du bedst kan lide dine asparges rå eller foretrækker enten at dampe eller stege dem let. Jeg elsker selv at stege dem hurtigt, i en lille smørklat med lidt salt på.
Kog, steg eller damp broccolibuketterne ganske let, så de stadig har bid og ikke bliver slattenbløde. Lad dem evt. stå og køle af, men salaten er faktisk også lækker varm.
Pinjekernerne steges på en tør pande. Gå endelig ikke væk fra dem og tro at de kan passe sig selv, for når panden først er varm, går det stærkt.
Du kan bruge den dressing du elsker mest, men et forslag kunne være denne
Du skal bruge;
En god olivenolie – 1 dl
Hvidvin eller æblecidereddike – 1/2 dl
Dijonsennep (jeg havde ikke andet end denne i køleskabet) – 1 spk.
Ahornsirup (Jeg havde kun blomsterhonning) – 1/2 spk
Et fed hvidløg
Salt & peber
Pisk eller ryst det hele sammen, og vupti
Relateret
Kommentarer
Skriv kommentar cancel
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.