ReStart juices by Pia Thau

Onsdag eftermiddag kom posten med to tunge flamingokasser, fyldt med lækkerier fra – Restart juice –

Egentlig er jeg ikke til at gå på kur, men da kostvejleder – Pia Thau – kontaktede mig og spurgte om jeg var interesseret i at lave en lille kropsoprydning i starten af 2017, tænkte jeg why not!

Jeg er sådan en type, at forbyder jeg mig selv noget, så er det KUN det jeg kan tænke på at jeg har lyst til. Kender I det? Så for ikke at sætte hendes forventninger for højt, sagde jeg at jeg ville bruge juicerne som et supplement istedet for en decideret kur. Men sådan blev det ikke!

Min mand Mads og jeg startede begge torsdag morgen med det lille røde shot, efterfulgt af nr. 1 – “Morgenfrisk”. Derefter fulgte vi tidsskemaet over hvornår de forskellige juices skulle indtages, og jeg var lidt overrasket over at jeg faktisk ikke var sulten! 6 juices senere og den dag var gået som smurt!

Jeg havde en gammel dinner-date med Saszeline i kalenderen fredag som jeg ikke ville aflyse, men besluttede mig for at spise en forret istedet for at fylde maven med en masse mad. Det gik så fint, og vin havde jeg ikke en gang lyst til!!

Igår lørdag, var det sidste dag på juicerne. Mads havde både lidt hovedpine, kvalme og var småsvimmel, i øvrigt helt almindelige bivirkninger når man renser ud, det skriver Pia også om i dét materiale som medfølger, men jeg havde det atter en gang fint. Jeg følte hverken træthed eller nogle af de ting Mads følte. Tværtimod havde jeg det som om jeg så klarere og at mit hovede havde mere overskud. Det eneste jeg dog savnede var at tygge på noget som havde en anden konsistens end flydende.

Da Mads er allergisk overfor bla. mandler, sprang han “Mandeldrøm” over om aftenen, og lavede en lækker tomatsuppe istedet, hvor han kom lidt tørstegte solsikkekerner i.

De forskellige juices indeholder alskens gode sager, og I kan også få slowjuices til jeres rollinger. De må dog selvfølgelig ikke tage en kur.

Jeg kan sgu godt anbefale et forløb. Du kan vælge 1, 2 eller 3 dage, og hvis jeg kan, kan du også.

Selvfølgelig har vi alle forskellige smagsløg, og det vil også sige at for mit vedkommende, så synes jeg at nr. 1 – “Morgenfrisk” var lidt bitter, men ned kom de da alligevel. Til gengæld kunne jeg godt blive afhængig af “Pink Power” og “Grøn Energibombe”! Og ingefærshots er jeg en sucker for.

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt – Pia – via mail

Her er hele sættet til en enkelt dag, hvor de to små shots også indgår, plus de tre lækre juices til ungerne.

I dag var så første dag efter tre-dages forløbet, hvor vi atter skulle have almindelig mad, men min lyst til alt muligt var der slet ikke, og mens Mads nød en længe wanted burger, fik jeg en cæsarsalat med grillet kylling, og selvom det ikke fylder alverdens, havde jeg slet ikke plads i min mave. Jeg synes det er en skøn følelse at kunne “høre” hvad min krop fortæller hvad og hvor meget den har brug for. Mens Mads lige nu har fået nok af juices, kunne jeg sagtens tage en juice-dag om ugen (aner slet ikke om man må det…) som udrensning. Jeg kunne godt gå hen og blive hooked.

#Sponsoreret

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: