Red Door Spa Oooooh la laaaaa

fullsizerender

Mandag morgen da jeg vågnede kl. 06.30 New York/ 12.30 København, åbnede jeg min mail og blev overvældet over alt det arbejde, som lå og ventede på mig. Så istedet for at tage ned og løbe/træne i Central Park, tillod jeg mig at blive i sengen med computeren, og få styr på alt.

Jeg har jo netop udgivet min single “Morgenstund”, og senere på måneden på min føs d. 23. september, udkommer hele mit nye album “Timeglas”. Så der er en del at se til, når man er sit eget pladeselskab.

Mails fløj frem og tilbage imellem kontinenter de næste fire timer, før jeg følte at jeg kunne tillade mig at gå rundt uden wifi resten af dagen.

Vi bor som sagt på 7. Avenue og 56. gade. Jeg havde aftalt at mødes med pigerne på ABC Kitchen helt nede på 18. gade, så jeg gik hjemmefra 45 min. før. Er man i New York, er der ikke noget bedre end at gå. Jeg elsker at kigge på folk, bygninger, butikker og mærke hvordan stemningen, atmosfæren osv. ændrer sig fra område til område.

img_5458

Der er mange bygninger som fascinerer mig herovre, men én jeg kan tage hen og kigge på hver evig eneste gang, er Flatiron bygningen. Den er smuk og spøjs

Ikke langt fra, ligger restauranten vi skulle mødes på. Den var super fedt indrettet, ret Europæisk egentlig. Det glemte jeg helt at tage billeder af.. Men til gengæld tog jeg billeder af maden og modsat den anden dag, så var portionerne her perfekte!

img_5466

img_5468

img_5469

fullsizerender

img_5477

img_5524

ALT var latterligt godt, og jeg kan virkelig anbefale jer at bestille bord på ABC Kitchen. Men gør det et stykke tid i forvejen, for ellers kan det være noget nær umuligt at få plads.

Da vi havde spist frokost, havde Nicci arrangeret at vi alle skulle have en “Deep Tissue massage” hos The Red Door Spa, aka Elizabeth Arden og deres signature massage. Det var SÅÅÅÅÅÅÅÅ LÆXIUKUM!!! Waaauuw siger jeg bare. Det var så afslappende, og hele oplevelsen med at blive eskorteret ned i deres luksuriøse kælder med sagte musik, egen badbås, tykke gulvtæpper, smukke omgivelser, frisk frugt, mums vand med tranebær, te og lækre produkter til fri afbenyttelse, var den fedeste helhedsoplevelse. Det burde man give sig selv, når nu man alligevel er over there og i forvejen bruger for mange penge. Det var skønt, og vi kunne have være blevet hængende hele aftenen!!

img_5482

img_5491

img_5531

img_5494

img_5556

Camilla og Nicci havde en aftale efter, så Sase og jeg besluttede bare at tusse rundt i Soho, Tribeca og de hyggelige områder

img_5521

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: