petsy woofbox – forkæl din 4-benede bedste ven

IMG_8278

Jeg tror ikke at der hersker nogen tvivl om at Oompa er en forkælet rotte. Hun er måske den hund i Danmark med flest skræddersyede dækkener, og lir-gear i det hele taget. Når det kommer til mad, så er kun det bedste godt nok, og selvfølgelig gælder det samme når det kommer til legetøj og godter. Så da jeg tidligere havde været på posthuset for at hente pakke til grisen, var glæden over duften fra pakken og forventningen over hvad der gemte sig indeni, stor. Ikke kun fra Oompa´s side, men også far både min og Bille´s. Vi nærmest sloges om hvem der kunne få fingrene i boksen først!

IMG_8263

IMG_8267

Indeni gemte der sig en pakke som jeg faktisk blev en lille smule misundelig over. Elton var også meget skuffet over at de flotte lækkerier ikke var til ham. Han fik en tudekiks som trøst, men det var bare ikke godt nok! Han syntes at det var mega uretfærdigt at der var glassur på Oompa´s kiks og ikke på hans Mariekiks..

IMG_8270

Bille var også meget mere interesseret i pølsen´s guf, end den kiks han havde fået.

Boxen fra februar måned indeholdte de lækreste Cake Pops, der ligner en slikkepind eller en cup cake på en pind. To tygge-tandbørster. En pose hjerteformede hundekiks og et gingerbread med lyserød glassur.

FullSizeRender-1

Legetøj var der også. Den lille lyserøde bold har et hul i hvor godbidder kan listes ind, og så er hunden helt sikkert beskæftiget i laaaang tid, med at få lækkerierne ud.

Der var også et vaniljeduftende kødben lavet af gummi uden ftalater og andet giftigt skidt. Det er super sjovt at kaste med, da det bouncer som var det en bold.

Det sidste stykke legetøj er en form for frisbee. Det rigtig fine ved den er, at den er lavet af dyreelskende mennesker med forskellige handicaps.

FullSizeRender

Til sidst var der også en potevoks som jeg virkelig kan anbefale alle at bruge til de stakkels poter om vinteren. Min hund bryder sig absolut ikke om at få sko på. Hun nægter simpelthen at gå, og faktisk synes jeg også at det er lidt fjollet at se på. Så potevoks har været en del af vores faste vinterrutine i alle årene, for at afhjælpe sviende fusser, fra vintersalten.

IMG_8268

Hvis du også vil forkæle din bedste 4-benede ven, så klik her og få din Woofbox fra Petsy

I think I Woof You

Indlægget er lavet i samarbejde med Petsy Woofbox

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: