Op til 70% på luksusrejser. Ikke noget at blive vrissen over

ISLAND

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 13.28.18

Nordlys, whats not to love..

Tit og ofte har jeg en enorm trang til at pakke en hurtig kuffert, og smutte fra vores ellers dejlige lille Danmark. Men som de fleste andre, så rækker budgettet på kontoen ikke til de drømmedestinationer jeg har in mind. Men NU kan det faktisk blive en realitet at komme til de lækreste luksuriøse steder, med op til 70% rabat, hvis man tilmelder sig Secret Escapes nyhedsbrev, og derved får alle de lækre tilbud, før alle andre.

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 13.27.13

Uberørt natur. Det SKAL man opleve en gang eller to i sit liv

For mange år siden, på vej til New York, mellemlandede jeg på Island. Jeg havde overset informationen omkring de lækre varmekilder man kunne komme ud til, imens man ventede på sit næste fly. Så som en anden idiot sad jeg 6 stive timer i lufthavnen, og bankede mig selv i hovedet. Der tog jeg en beslutning om at jeg en dag skulle vende tilbage, og opleve alt det og mere til, som jeg var gået glip af ved mellemlandingen.

Lige nu på Secret Escapes kan du komme afsted og opleve Island til ingen penge, hvis du går ind og tilmelder dig deres nyhedsbrev!

MALDIVERNE

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 13.34.01

Øhhhhh ja tak

Et andet sted (blandt virkelig mange) på vores smukke klode, jeg også bliver nødt til at besøge en dag, er Maldiverne. Det skulle være out of this world har jeg hørt fra alle, som har oplevet det. Blandt mange luksusrejsetilbud hos Secret Escapes, kan du lige nu komme afsted til Maldiverne i 7 dage fra 15.042 kr. Ja, det er en slat penge, men intet ifht. de næsten 24.000 det normalt ligger på.

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 13.34.14

Room with a view

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 13.35.28

Sådan cirka paradis….!

Link her

AFFILIATE

Kommentarer

 1. Svar

  Æv, det gad jeg godt opleve, men det bliver nok ikke i denne omgang!

  • Michala
  • oktober 23, 2015
  Svar

  Hej ☺
  Så din smukke sang i tv – wow blev helt rørt !
  Og hvor er du enormt smuk – kunne ikke lade være at blive lidt nysgerrig , hvor er din lipgloss fra ☺?
  Hilsen Michala

  • Lisa
  • september 3, 2015
  Svar

  Uhh, det ser flot ud med nordlys. Glæder mig til oktober hvor der skal tilbringes 3 dage på Island

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: