OOTD – Fake fur

Elsker at flere og flere designere vælger at bruge falsk pels eller faux fur, som lyder lidt mere elegant. Det gør mig glad i hjertet, da jeg er en af verdens største dyrevenner. Jeg har sådan set ikke noget imod brugen af pels, så længe at det kan garanteres 100% at dyrene har haft ordentlige levevilkår, og ikke blev dræbt på en inhuman måde. Så synes jeg at det er helt ok hvis deres pels bliver brugt som et biprodukt, fra dyr vi alligevel skal spise. Federe ville det være hvis vi også brugte mere fra dyret, end bare kødet og pelsen. Ligesom eksempelvis eskimoer og indianere altid har benyttet hele dyret til at spise, lave beklædning, våben, smykker, sytråd osv osv.

Denne faux fur er fra Munthe og er så lækker og varm, at jeg bliver helt glad i låget over at tage den på. Der er gang i farverne og dét kan jeg lide!

De ripped jeans er fra Five Units, frynsestøvlerne fra Gardenia. De fede frynsenøgleringe i sort, hvid og pink kan allerede fås på shoppen til 79kr. Musselufferne er snarest at finde i min lille shop, og hvis jeg kan få en god pris, er taskerne også snart at finde i Shop Szhirley

SÅÅÅÅÅÅ shop amok 😉

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: