”Mit bad – Min tid”

”ANNONCE”

I en verden hvor alt går lynende stærkt, er det for mig enormt vigtigt at huske mig selv, for overhovedet at kunne være noget for andre. Jeg har det bedste arbejde i verden, og min familie som jeg elsker over alt på jorden, og ikke ville kunne leve uden. Begge dele er krævende og optager de fleste af døgnets timer, og det skal være sådan. Men når så jeg også gerne vil have tid til veninder og andre interesser oveni, så kan det knibe med overskuddet.

Coveret fra min seneste single “Lang Dag” viser ret godt de forskellige aspekter af min hverdag, fra BizzNizz til superhelte

Mine veninder og jeg har som tradition at tage på spa-ophold et par gange om året, for rigtig at få nydt hinandens selskab, og få catchet op på alt det vi ikke når at komme i dybden med, i vores travle hverdag. Det er den bedste form for samvær, for vi ligger og flyder, mens vi nyder både hinandens selskab, maden, vinen, behandlingerne og dét bare at dase. Det har vi selvfølgelig ikke tid til at gøre så ofte som vi kunne ønske os, men så må man jo være kreativ hjemme

Som hovedregel laver jeg et kort, men dejligt speed-spa for mit ansigt hver aften når jeg renser af. Men én gang om ugen vil jeg gerne være ekstra sød ved mig selv, og det holder jeg ret stædigt fast i. Så “søndags-selvforkælelse” (som dem af der følger mig på Insta og Snap også vil kunne genkende) er blevet et must, for at jeg kan lade op til ugen som kommer snigende.

Når jeg skal forkæle mig selv om søndagen, er det nødvendigt med lidt forberedelse. ALT skal være klar, så jeg ikke behøver forlade badeværelset, før jeg er genopladt. Den lille højtaler til iPad/iPhone bliver fundet frem, lidt lækkerier plus et lækkert glas vin, en god kop te eller hvad kroppen lige trænger til, gør jeg klar.

Jeg tænder stearinlys og sætter stemningen inden jeg begynder på den helt store grooming. Og så får familien at vide at det er strengt forbudt at forstyrre mig mens jeg er på badeværelset, og sjovt nok tager de det meget seriøst, hvilket jeg sætter stor pris på!

Jeg har mange trin i min groomingrutine, og har jeg nok tid, er det fra top til tå at jeg går i detaljer. På billedet er et par af de sager jeg bruger.

Forstørrelsesspejl med lys og pincet til at se og få fat på selv de mindste hår. Og den lille trimmer, som gør at jeg kan holde mine run-away-bryn helt skarpt markerede

Neglebåndscreme, nedskubber (aner ikke hvad den hedder haha) og neglebåndsfjerner plus neglelak

Små serumkapsler til ansigt og øjenområde

Lipgloss

Ansigtsrensebørste, der renser i dybden og sugekop som er god for blodcirkulationen

Matcha tea ansigtsmaske

Når masken har siddet lidt, hopper jeg i et dejligt langt bad med helkrops-scrub, hårmaske og afslapning under bruserens stråler.

Efter den helt store omgang grooming, er jeg klar til at hoppe i seng. Jeg nyder at sove med min sovemaske, som holder lyset ude og giver mit hoved ro

Min veninde Saszeline har den vildeste bruser med alle mulige indstillinger, som gør det muligt at “designe” sit bad helt efter egen smag. Det hedder “Rainshower SmartControl”, og står højt på min fremtidige ønskeliste. Vores badeværelse er ikke typisk Københavner-småt, men alligevel er der desværre ikke plads nok til at få dette armatur installeret, da brusehovedet hænger gode 80 cm ud fra væggen, og vores bruseniche er desværre ikke meget dybere end det. Men en dag folkens, når vi måske bliver voksne nok til at flytte i hus med plads til et giga badeværelse, går drømmen i opfyldelse. Indtil da, får jeg det bedste ud af “Min Tid” når jeg sætter verden på pause, og mig selv i fokus.

—-/////—-

Grohe

“Rainshower Smartcontrol” Som I kan tjekke her 

#GroheDesign

#DitBadDinTid

#GroheSmartControl

#Annonce

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: