Min trofaste date

Saseline og jeg har i mange år været trofaste følgesveninder eller hvad det nu hedder, når man er af hunkøn.. Ikke kun som private veninder, men praktisk talt hver gang vi rammer en rød løber. Igår til Elle Style Awarden var ingen undtagelse.

IMG_1203

Her er vi netop blevet sminket af vores fuldstændig fabelagtige glam-team, fra Nicci Welsh Makeup Academy og er trukket i roberne, inden afgang til DRs koncertsal.

Sase har Stasia Couture på og jeg har Couture-stuen på.

IMG_1226

Her er vi netop ankommet på den røde løber, som tydeligvis ikke er rød, men det smukkeste tæppe designet af tekstildesigneren Helene Blanche, som I måske kender fra Tapet Café.

Da vi ankom, spurgte jeg om ikke denne flotte fyr gad tage et par snaps af os, og dette var hvad det endte med hahaha

FullSizeRender

Dette billede er taget fra en lille video vi optog. Magasin havde nemlig sat et lille drejepodie op, hvor man kunne tage sin bestie under armen og gå banjo. Derfor den lidt ringe billedkvali.

FullSizeRender

Min nye single “Splittet” udkommer på fredag, og da jeg er min egen chef, står jeg også for meget af arbejdet op til udgivelsen. Det vil sige at der er sindssygt run på i disse dage. Så selvom jeg var til ESA, var “kontoret” stadig åbent, og planlægning omkring øver til min optræden i Go´ Morgen Dk på lørdag blev koordineret, mens de lækre retter blev indtaget. Det vil også sige at jeg, mesterfotografen, ikke fik taget et eneste billede af de smukt dekorerede borde, eller af den fine customized Georg Jensen ske med mine initialer ingraveret. FAIL!!!! Nåh, men den får I på t mindre glamourøst billede sikkert flankeret af en skål morgenmums. Jeg fik Snappet, men ikke gemt min historie, så nu er billederne pist væk. Men skidt pyt. Jeg bombarderer jer bare lige med lidt flere billeder af mig 😉

FullSizeRender-1

IMG_1290

Aftenens bling var en blanding af mine personlige favoritter og så en masse ringe og øreringe far Sif Jacobs

FullSizeRender-2

Det endte med at jeg kl 22.30 måtte smide håndklædet i ringen og tage hjem for at arbejde, så jeg ikke kom bagud. Så næste år vil jeg glæde mig til et helt awardsshow uden for kontortid, hvor mobilen kun skal bruges til at tage billeder af maden, løberen, de andre gæster og ikke til at svare mails og koordinere kanlendere og sende filer and what not!

Glæder mig allerede. Hvad mon jeg skal have på?

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: