Me Time – Slap aaaaaf #FBTB

Jer der følger mig på de Sociale Medier – ‘SoMe’, vil nok have lagt mærke til at jeg den sidste måneds tid, ikke har været på toppen fysisk. Jeg blev nemlig ramt hårdt af den sædvanlige efterårsinfluenza, lige efter jeg kom hjem fra pigeturen til New York. Faktisk mistænker jeg lidt at det egentlig har været en kold lungebetændelse jeg fangede mig. Jeg plejer at have et ret modstandsdygtigt immunforsvar, men har pga. en masse omlægninger i ‘Cirkus Szhirley’, haft meget mere administrativt at se til, end før. Det er ikke noget der falder min kreative hjerne naturligt, så at lære alle disse nye ting, har drænet mig meget. Samtidig er det også en energifaktor som skaber drivkraft. Den drivkraft har jeg dog ikke kunnet bruge optimalt, pga. skræntende helbred. Det vil også sige at min krop fysisk, ikke har haft kræfter til dagligt at udføre #FraBabyTilBabe øvelserne. Det har været en kæmpe bedrift i sig selv, bare at stå op og gøre de ting det kræver for at køre min egen forretning. Det er enormt irriterende og jeg har banket mig selv i hovedet over ikke at få udrettet noget fysisk godt for mig selv. Jeg savner mine daglige løbeture og de skønne (normalt) overskuelige øvelser i #FBTB programmet. Heldigvis kan jeg mærke at jeg stille og roligt er på vej i den rigtige retning igen, og at stemmen også er ved at hele op. Jeg glæder mig helt åndssvagt til at være back on track!!

Jeg ved at der er mange der ligesom jeg har rigtig meget at se til, udover at skulle være mor, kæreste, veninde, kreativ direktør and you name it. Vi vil det hele og er konstant på arbejde oppe i hovedet. Butikken lukker ligesom aldrig helt, og det kan både være godt og skidt. For mit vedkommende får jeg de fleste idéer når mørket har lagt sig som et tæppe over os, men det gør også at jeg ofte kommer meget sent i seng ala kl. 01 eller senere. Billen er stadig en meget morgenfrisk type, som gerne vågner ml. 05.30-06, og det hænger ikke så godt sammen med den søvn man har brug for, for at fungere optimalt. Sikkert også en af grundene til at immunforsvaret har gjort oprør..

Jeg har talt med mine veninder og min mand om det, og de ved hvad min daglige motion gør for mig, og kan også mærke hvordan det påvirker mig negativt, når ikke jeg får det gjort. Men det har praktisk talt været umuligt at udføre, da jeg bare ville forlænge sygdomsforløbet hvis jeg pressede mig selv. Så istedet for at blive ved med at banke mig selv oveni hovedet, besluttede Camilla og jeg at denne uges #FraBabyTilBabe video, skulle være i den helt anden grøft. Istedet for fysisk træning, vil vi fokusere på en anden form for velvære, nemlig bare dét at være. Være tilstede i nuet og give sig selv lidt ‘me-time’ midt i en travl hverdag.

Det er nemlig ligeså vigtigt at vi husker at trække vejret dybt ned i maven og nogle gange forsøger at lukke verden og dens hastværk ude. Bare for en kort stund. Så find et tæppe frem, lidt stearinlys, noget behageligt musik eller bare ren ro, og nyd et par minutter eller ti i dit eget selskab, mens du lytter til dit galopperende hjerte falde til ro, og fokuserer på dit åndedræt.

Hvis du skal være noget for andre, skal du gøre noget godt for dig. Så tillad dig at tage et øjeblik helt for dig selv. Du fortjener det.

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: