mandagsmotivation

Er du SUNSHINE hvor er det en fresh lærer!!

Jeg synes virkelig ofte at man ser lærere, som intet selv yder, end at diktere hvad de vil have os andre til. Det var én af mange grunde til at jeg ikke kunne udstå bikram yoga! Jeg ved at I er mange derude, som eeeelsker det, men jeg hører ikke til den gruppe, desværre. Gad mega godt at være zen-agtig og prøvede virkelig også i et kort øjeblik. Man kom motiveret og tænkte: “Jæs!!! Nu skal den bare have en over nakken”. Og man kunne allerede mærke fedtet smelte af kroppen, og se for sig hvordan man blev vildt flexi og læxi. Men så trådte læreren ind, stillede sig op på et lille podie og begyndte at kommandere med os, men uden selv at være med på øvelserne. Ikke en eneste! Decideret demotiverende! Og mens man så stod der og balancerede på et ben, i en eller anden fuldstændig umulig stilling, byggede et indre raseri ganske hurtigt og effektivt op. Det undrer mig faktisk stadig den dag idag, at jeg ikke sprang i luften midt i lokalet og råbte PIIIIIIIIK og skred. Nåh, men nok om det.

Min veninde Mille viste mig denne video den anden aften, og hold nu kegle hvor bliver jeg i godt humør af den!! Se DÉT er det man kan kalde motivation!! Denne lærer giver den max gas og det lyder ud af hans elever, hvor svedig de synes han/hans timer er at komme til hehehe.

Hvis ikke du trækker på smilebåndene efter at have set dette, så tror jeg at Bikram er lige dig. Vil du ha´ nummeret?

Kommentarer

  • Cecilie
  • februar 10, 2015
  Svar

  Haha ja se dét er en dedikeret træner! Det er da for fedt! 😀

  • Belinda
  • februar 9, 2015
  Svar

  Han er fantastisk!! Så skulle jeg nok få lettet røven. Egen spinning-oplevelse af lign. dimensioner er, da min spinningimstruktør var Charlotte Bircow, hun gav den satme også gas, krydret med sjove og selvironiske kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: