Lysterapi og arbejdslampe i én “TOKIO”

Jeg har været så heldig at få love til at teste lidt forskellige produkter fra lysterapi.dk, da jeg jo lider af vinterdepression, ligesom så mange andre af jer derude. Og nu er det denne lampe med flere forskellige indstillinger jeg har testet, og jeg er faktisk ret glad for den. Den har fire forskellige lysindstillinger, som man kan bruge alt efter hvilke behov man har, og så lover de at pæren aldrig skal skiftes, da strømforbruget kun er 10W. Lågsus!!

Lad mig give jer en hurtig forklaring på de fire forskellige lysindstillinger, og hvad de kan bruges til.

“REGNEMASKINE” symbolet er beregnet som arbejdeslys, men kan samtidig bruges til lysterapilampe, hvis man retter lyset imod ansigtet. Det kan sagtens komme fra siden så man kan beskæftige sig med andre ting samtidig. Man behøver ikke at kigge direkte ind i lyset, men kan lade det lyse på én fra siden. Selvfølgelig har lyset en bedre effekt, jo tættere på ansigtet og øjnene lampen er.

Det anbefales at gøre dette tidligt på dagen i 30-120 minutter, alt efter behov.

Det næste symbol som er en “BOG” er beregnet som læselys, men egner sig også til at bruge som terapilys. Aller bedst virker det, hvis man har lyset små 30-40 cm. fra ansigtet.

Igen gælder det om ikke at rette dette lys direkte mod øjnene, når vi kommer længere op af dagen. Man kan sagtens sidde og arbejde på computeren mens man bliver behandlet, ligesom man kan det ved forrige indstilling.

Symbolet “MÅNEN” er aftenlys, som ikke kaster en masse blåt lys ind i øjnene, som besværliggør det for os at falde til ro og forberede kroppen, hovedet og sindet til snart at skulle slappe af og sove

Denne indstilling “KAFFEKOP” er ment til at have tændt når man holder sig en lille pause, og lyset ikke skal være så skarpt.

Som en særlig ekstra lille lækker finesse, er den udstyret med en usb-oplader, så du nemt kan oplade din telefon eller andet som lige mangler strøm.

Til alle jer som har lyst, så får I lige nu 200 kr. rabat på lampen, hvis I bruger rabatkoden Szhirley200 ved jeres køb hos lysterapi.dk

#Sponsoreret

Happy shopping people 😉

#LysIMørket #Tokio #Lysterapidk #LysMørketVæk #Lysterapi.dk

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: