LøbetursLir 2 – #FBTB

Den sidste af to LøbetursLir-videoer i #FraBabyTilBabe kommer her. Jeg elsker at løbe om morgenen, men har ikke fået gjort det store ved nogen som helst form for træning de sidste tre uger, desværre. Jeg har nemlig fanget mig en ordentlig omgang snue, hoste og er sindssygt udmattet konstant. Så det er nok ikke så hensigtsmæssigt at presse min krop yderligere i disse dage. Men det har ikke holdt Camilla og jeg fra at lave disse to videoer til gå/løbeturen, da vi var i New York for nylig. Så her kommer til LøbetursLir 2 fra selveste Central Park

Øvelserne i denne omgang er:

Lunge på bænk

Lift single leg i planke

Legs lifts – core

Husk jeres holdning og vejrtrækning under øvelserne. Og slut altid af med at strække ud.

God fornøjelse

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: