LIVE sangskrivning i “Sangskriver” på P7

Igår gæstede jeg min gode ven Jonas´radioprogram “Sangskriver” på P7

Programmet kører hver lørdag kl. 12-14. Hver gang har han besøg af en ny gæst/sanger/sangskriver. Sammen har de i løbet af de to timer, til opgave at få skrevet en sang, udelukkende ud fra en lytterhistorie

Igår ringede Anders ind, som for kun en månedstid siden, måtte tage den hårde beslutning, at aflive sin højt elskede hund Zita

Som forhenværende hundeejer, kunne jeg sætte mig 100% ind i hans savn til hans firbenede barn. Jeg måtte selv efter mange tunge overvejelser, aflive Oompa sidste år d. 29. januar, pga. længerevarende sygdom. Det sidder længe i én at skulle være bøddel og lege Gud, og at skulle tage den beslutning, som er bedst for ens hunds ve og vel

Derfor ramte dette emne mig lige i hjertekulen, og jeg synes virkelig at vi fik skrevet det aller fineste mindenummer til hans kære savnede hund Zita

HER kan I lytte til programmet, lige når det passer ind i jeres skema, og få indblik i hvordan en sang bliver til

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: