Lille STORE Elton

Elton små mælketænder er begyndt at rasle ud, og han er mega stolt!!

Dette billede tog jeg forleden, hvor han lige havde tabt endnu en tand, men da jeg midt under modeugen igår blev ringet op, var endnu en røget

Han havde nu fortrudt at have lagt de andre tænder under puden til tandfeen, men jeg løj flot og professionelt som vi forældre nu en gang kan i nogle situationer, og sagde at jeg havde hørt at hvis man lagde pengene tilbage under puden, så gav de ind imellem tænderne tilbage. Så inden han faldt i søvn, lagde vi lidt mønter under puden, og guess what, alle tænderne lå der imorges og skabte megen glæde hehehe

Nåh, nu vil jeg tage videre ud i den flotte modeverden og dø over alt det jeg slet ikke har brug for

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: