“Lang Dag” SnapChat video UDE NU

Juhuuuuuuu, så er den klar til at vise jer, og jeg er SÅ glad for resultatet.

Jeg har som den første i Dk, lavet min egen “Selfie-SnapChat-RealTime-Musikvideo”, hvor jeg vil give jer alle fornemmelsen af hvordan det er at have et helt almindeligt liv med madpakker, vasketøj og familieliv, kombineret med mit ualmindelige arbejde som udøvende kunstner, direktør for det hele, og en ægte “gør-det-selv-Keld” type.

Jeg har mit eget pladeselskab, tager mine egne beslutninger og styrer alt selv. Med denne video til “Lang Dag” er jeg gået skridtet videre og har selv planlagt, snappet og editeret den #DIYlife

Jeg elsker mine venner og familie, og kunne ikke have gjort noget af det jeg har præsteret, uden jer.

En speciel tak til jer derude også, som følger mig i tykt og tyndt og støtter. I er grunden til at jeg i de hårde tider bliver ved med at lade mig inspirere, og kører på pga. jeres uendelige opbakning.

TAK

Håber I kan lide videoen og DEL endelig 😉

Kommentarer

  • Louise
  • december 1, 2016
  Svar

  Godt gået gør det selv Keld!!!! Super godt lavet.

   • Szhirley
   • december 1, 2016
   Svar

   Hehe, 1000 tak 😉

 1. Svar

  Jaaaaa hvor er du sej altså! Well done indeed <3

  Kh T

   • Szhirley
   • december 1, 2016
   Svar

   1000 taaaaaksasasa ;))))

  • Danielle
  • december 1, 2016
  Svar

  Sådan! Sejt du har lavet det hele selv! Jeg er vild med den ❤

   • Szhirley
   • december 1, 2016
   Svar

   Yaaaaaayyyy ;)))) Tak

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: