Knæk Cancer, mit lille bidrag

unnamed-1

Da efteråret atter ramte os, og de lidt mere alvorlige miner blev skruet på, ved vi også at tiden på året for indsamling til Knæk Cancer står for døren.

De sidste par år har illustratoren Simone Thorup Eriksen tegnet i den gode sags tjeneste. Og i år spurgte hun en masse dejlige ladies deriblandt mig, om ikke vi havde lyst til at tegne et lille bidrag til hendes #KnækCancerKort. Jeg tror ikke en eneste af os tøvede, og det kom der dette fine kort ud af, som ialt samlede 34.900 kr ind!!

Jeg er utrolig glad for at kunne bruge min stemme udadtil, specielt når det kommer til at støtte en god og vigtig sag. Mit hjerte brænder for den slags, og derfor vil I også tit og ofte se/høre mig tale om og støtte fine sager.

De andre damer som bidrog til dette års kort er;

Simone selv og hendes ældste datter Haley

Christiane

Le Gammeltoft

Liv Martine

&

Sofie Lassen Kahlke

Dygtige Simone kan du bla. følge på Instagram, men for at få det fulde overblik over alt hvad hun kan og gør, så hop ind på hendes side simonethoruperiksen.dk

unnamed-3

#KnækCancerBlomst

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: