Kære julemand…. tak for gaver

Jeg har de sidste par år mest ønsket mig lidt større ting, ss. en tøjsteamer. Ååååårh hvor jeg godt gad ikke at skulle stryge på gammeldaws manér! En anden ting jeg også tænker snart at skulle anskaffe mig, er airbag´en til cyklen. Kender I den? Nej, det gjorde jeg heller ikke indtil for kort tid siden. Nåh, men ingen af de to ønsker havde julemanden hørt om i år. Til gengæld var han on point med flere andre ting. Feks. så fik jeg min yndlingsparfume “Amazing Grace” med tilhørende bodylotion fra Philosophy, som jeg har brugt i 20 år!!! Den er dog først kommet til landet for omkring et år siden, hvilket har gjort at jeg indtil videre, nærmest har været den eneste, som har brugt den herhjemme. Men nu er jeg klar til at dele min hemmelighed med jer 😉 Den har faktisk 20 års jubilæum i år!

Jeg fik disse små ufo-lignende kapsler med mummelums serum fra Elizabeth Arden. Jeg kommer til at ligne en på 27 om et par uger hehe

Jer der følger mig på Snappen, vil nok have set at jeg ofte renser ansigt med en rensebørste fra Clarisonic. Jeg elsker den og synes at den er SÅ effektiv! Jeg fik den helt nye lille kompakte udgave af den og den er herre mums!

Jeg har prøvet mange forskellige renseprodukter, men vender altid tilbage til disse to frækkerter fra Dermalogica

Min nye YNDLINGS deo!!! Den er såååå mums

Jeg har længe kigget langt efter disse smukke øreringe fra Le Courage. Er de ikke fuldstændig vidunderlige!!

Jeg er og bliver en pyntedukke, og eeeeelsker smykker. Alle sagerne kan fås hos A. Hjort

Fineste armbånd fra Anne Hjort

Smuk ring fra Carré

Cute ring og armbånd Louise Kragh

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: