JazzGalla i DR´s studie 2

Jeg har haft æren af igen at spille med de skønne mennesker bag JazzGalla, nemlig Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel, Bobo Moreno og Søren Sko. Denne gang var det i studie 2 på DR.

Koncerten var fuldstændig udsolgt, og som altid var stemningen høj og dejlig varm.

Vi er rent ud sagt nogle fjollinger, som siger alt det højt som vi tænker når vi er på scenen. Så da jeg skulle introducere Jackson 5 nummeret “Ben”, fik jeg fortalt hvor højt jeg elsker nummeret og hvordan jeg er vokset op med en mor, som var GIGA Michael Jackson fan. I den forbindelse sagde jeg så også at hun EEEEELSKER nummeret og at jeg derfor håbede at hun havde taget Tena Lady på, så hun ikke tissede i bukserne. Salen lå fuldstændig ned, helt flade af grin. Heldigvis!!

Vi har en fjumret form for humor alle os på scenen, så det bliver ofte ret gakket at overvære et show med os. Prøv det næste gang!! Håber jeg kan være med når de atter spiller på Betty Nansen d. 12. juli!!

De enormt seje musikere, som svinger måsen ud af bukserne!

Dette flotte billede er fra én af vores øvere, og som I nok kan fornemme, er der også der gang i gak og løjer…

Smukke, dejlige Mubbi (som er hendes kælenavn) og jeg inden showstart. Jeg nåede aldrig at få taget et gruppebillede med os alle, og heller ikke et billede af allerskønneste Bobo

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: