inspiration til sund mums

IMG_6827

Jeg er en sucker for ALT der smager godt. Ikke nok med at jeg har verdens nok aller sødeste tand, så er jeg også et enormt madøre. Oveni er jeg et lystbetonet menneske, som har svært ved at gøre ting jeg ikke gider, og modstå det jeg virkelig har lyst til. Jo mere jeg siger; “Det må jeg ikke”, jo større vokser lysten sig til at rå-æde lige præcis dét, jeg havde aftalt med mig selv ikke at gøre.

Endnu sværere er det at modstå fristelserne, når man som jeg oftest køber ind, når sulten har meldt sin ankomst. Dårligt grundlag at tage fornuftige beslutninger ud fra! For så har jeg en tendens til at købe alt muligt random shit jeg hverken har godt af eller brug for. Og inspirationsforladt bliver jeg også når maven knurrer. Så ret tilfreds og topinspireret blev jeg, da disse to bøger dumpede ind ad min brevsprække. De er nemlig begge nemt overskuelige og lærerige, uden at blive for “urtede”, hellige og belærende. Og jeg lover at det ikke kun er “pige/kanin” mad der er opskrifter og inspiration til. Mændene kan også være med. Ovenover er det feks. boller i karry, som er rå-sunde, men både smager syndigt og eksotisk. Right up my alley!!

Opskriften er fra Lene Rodes bog “Det der virker” og kan købes her.

Få samtidig et super overskueligt overblik over hvilke metoder som holder fra stenalderkost, LCHF (Low Carb High Fat), vegetarkost, middelshavsdiæt, 5:2 og syre/base-kost.

IMG_7557

Vi holder vinterferie i denne uge, og det falder rigtig dårligt sammen med at jeg prøver at holde mig til kun at spise lækkerier i weekenden. For når vi hygger, får vi altid lyst til at smovse. Men istedet for at gå til bageren og gå banjo, så faldt jeg over disse pandekager fra Gitte Høj Jørgensens bog “Boost din fordøjelse på 21 dage” som kan købes her.

De består udelukkende af bananer, æg, chiafrø og kanel, og smager himmelsk!!

Det kan være svært at være super opfindsom når man er i gang med at ændre sine vaner. Derfor er de begge gode alternativer til de dage hvor ens hjerne ikke kan navigere i de sunde valg, og man trænger til en livlinje.

Med denne bog får du dag-til-dag madguide, som kan være med til at kick-starte din nye og sundere livsstil.

Velbekomme

Affiliate

Kommentarer

  1. Svar

    Nu bliver jeg helt sulten 🙂

  2. Svar

    Det ser virkelig lækkert ud. Mums.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: