Indkapslet i lækkerhed

I september blev jeg 40 og det har jeg det helt fint med. Jeg har ikke krise over tallet 40, at sige det højt eller noget. Faktisk er jeg ret vild med at blive ældre. Af mange forskellige årsager er jeg vild med, bla. pga. alle de erfaringer man gør sig. Roen som falder over én, familien jeg sammen med min dejlige mand har skabt osv.

Skal jeg slå ned på én ting, som jeg kan se at alderen også tager med sig, og som jeg ikke nødvendigvis er enig med den i, så er det det naturlige forfald af kroppen og den dalende smidighed og spændstighed i huden. Jeg synes det er skønt at ældes med ynde, men jeg føler ind imellem at ældningen sparer sammen og pludselig rammer én over natten

Jeg har prøvet flere forskellige beauty-produkter, og der findes mange lækkerier på markedet. Det produkt jeg dog er mest imponeret over lige nu, er de små gyldne kapsler fra Elizabeth Arden, Advanced Ceramide Capsules.

Da jeg i slutningen af december havde haft en masse uger med tørhed, kom disse kapsler ind ad døren som sendt fra julemanden. Jeg læste at den nye formel skulle være forbedret, og det var grunden til at de havde fået “Advanced” foran deres originale navn (de har været på markedet i 25 år!)

De skulle eftersigende være mere effektive og give mere fugtbeskyttelse og opstramning, end førhen. Så de gør hvad de altid har gjort, bare meget bedre. Det måtte jeg straks teste om var sandt, og begyndte at bruge dem morgen og aften under mine cremer.

Jeps, som I kan se på billedet, så er jeg hoppet over på rene Elizabeth Arden produkter, da jeg blev så glad for resultatet efter brugen af kapslerne. Jeg kunne efter mindre end en uge, se at min hud var forbedret efter brug af kapslerne, så jeg besluttede at det kun kunne blive endnu bedre, hvis jeg kombinerede dem med Elizabeth Ardens andre produkter. Det føler jeg har gjort en synlig forskel.

Dét jeg også er ekstra vild med ved disse kapsler er, at der er nok i dem til også at kunne smøre decolletéen ind, altså det øvre bryst og halsen. Det stykke glemmer vi ofte at behandle, og det ses tydeligt når alderen sætter dybere spor.

Fik jeg sagt at der hverken er parfume eller parabener i Advanced Ceramide Capsules? Mums ikk!!

I denne uge skal I lige huske at der er en lækker behandling i vente til dig, hvis du besøger Elizabeth Arden standene i enten Magasin, Illum eller Salling. De kører nemlig deres “Tone-it-up” speed-treats på 10/15 minutter, som du kan nå i din frokostpause. De har en lækker lille menu af behandlinger du vælge ud fra, og jeg er personligt ret vild med den behandling de laver med maskinen fra NuFace. Den masserer ansigtsmuskulaturen, og giver et synligt løft.

Det koster som sagt gratis, og du får et par kapsler med, så du selv kan prøve dem. Køber du i denne uge produkter hos dem for over 500 kr, får du samtidig en toilettaske med lækkerier i. Ja ja, julen varer lige til påske

Læs mere og tjek Elizabeth Ardens produkter HER

#AdvancedCeramideCapsules

#IconicBeauty

#ElizabethArden

#YouthRestoringSerum

#SPONSORERET

Kommentarer

  • Nura
  • februar 23, 2017
  Svar

  Hej szhirley. Er du ikk sød at gøre således bloggen åbner igen så? ka stadig ik læse den

   • Szhirley
   • februar 23, 2017
   Svar

   Kan du ikke læse dette indlæg eller er det et andet?

  • Marlene Steengaard Hansen
  • februar 20, 2017
  Svar

  Hej Szhirley.
  Man kan ikke læse din forrige blog om din nye single. Bare til info.

  Vh Marlene

   • Szhirley
   • februar 21, 2017
   Svar

   1000 tak.

   Mystisk… Prøver at opklare 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: