If I could be anyone else, I´d BEyoncé

Skærmbillede 2016-07-25 kl. 23.43.28

Jeg er stadig FULDSTÆNDIG på røven over hvor eminent Beyoncé er!! Er der overhovedet noget den kvinde ikke kan? Jeg tvivler. Hendes koncert i søndags havde jeg glædet mig meget til. Både fordi jeg er kæmpe fan og har været det siden Destinys Childs fødsel, men også fordi hun var så latterligt fantastisk sidst hun var i landet. Jeg var som altid super sent ude ifht. at købe billetter, og syntes at betale op imod 3000 kr, var helt vanvittigt når nu man ikke svømmer i penge. Så jeg blev henrykt da min veninde ville sælge sine til mig på nedre C. Selvfølgelig ville vi allerhelst have stået så tæt på, at vi kunne dufte hende, men pladserne var faktisk ganske udemærkede. Vi havde sidefills (højtalere) der pegede lige over imod os, og kunne både se hende på scenen, og havde fint udsyn til de gigantiske storskærme.

Skærmbillede 2016-07-25 kl. 23.50.10

Camilla, som er min veninde igennem snart 23 år, plejede at koreografere alt vi lavede tilbage i dagene med Den Gale Pose, Nik & Jay, indlandske og udenlandske kunstnere, plus hun havde sin faste gang igennem mange år i Parken, som cheerleader in Chief for FCK. Vi fik konstant kuldegysninger igennem showet pga. antallet af dansere, den gennemgående alt for mumsede koreografi, lyset, kameraføringen, scenografien og jeg kunne blive ved!! Det var den sindssygeste fornøjelse at være vidne til! Og at Beyoncé synger som en drøm af en drøm, samtidig med at hun danser sin velformede mås ud af samtlige bodystockings, er nærmest sådan jeg tænker at hun MÅ være fra en anden (overskuds)planet!!

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 00.05.49

Hun har jo det mest crazy repetoire at tage fra, når det kommer til at sammensætte en setliste, og der er sikkert mange, som ville have ønsket at hun havde en hel masse andre sange med på listen, men jeg synes sgu egentlig at hun kom ret godt omkring at få flettet nogle af de ældre sange ind, så de historiemæssigt passede med de nye sange fra “Lemonade”. Og jeg må indrømme at jeg sgu fik en lille tåre i øjenkrogen, da hun som hyldest til PrinCe, mit helt store idol, sang “The beautiful ones” og derefter forlod scenen, så “Purple rain” spillede mens alt lys lå som en lilla tåge over os.

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 00.29.29

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 00.33.09

Hvil i fred

Skærmbillede 2016-07-25 kl. 23.36.33

Efterfølgende var Queen B tilbage to slay. Og det gjorde hun! Hun gav os omkring 6 numre mere, hvilket vil sige at hun havde stået på scenen i ca. 2 timer og 20 minutter, da hun takkede af. Så de næsten 1000 kr. vi gav pr. billet, er vi enige om var ret godt givet ud. Vi har allerede aftalt at vi næste gang hun er i byen, går for de helt dyre billetter.

FullSizeRender

Evt. prøver vi at snige os op på scenen i form af endnu en danser og en korpige mere hehe.

Kommentarer

  • Sofie
  • juli 31, 2016
  Svar

  Jeg bliver NØDT til at erklære mig fuldstændig enig. Min søster og jeg ha de udemærket skønne pladser på nedre C også, men for filan! Vi gik derfra med hinanden i hænderne FULDSTÆNDIG enige om at næste gang (for der SKAL være en næste gang) går vi efter de rigtig dyre billetter. Det var så sandelig til at få øje på hvad til lige netop denne koncert betaler for. Wauw for en fuldstændig overvældende oplevelse.

   • Szhirley
   • juli 31, 2016
   Svar

   Dr SKAL være en næste gang!!! Jeg er stadig helt høj af oplevelsen!

  • Sine
  • juli 26, 2016
  Svar

  Ååh enigenigenig, hun er jo Crrrraaazyy! Og så så udmyg og sød (med mindre hun også er verdensmester i at lyve, men jeg tvivler)
  DAMN, hvis bare man måtte prøve at have sådan en numse for en enkelt dag
  Jeg fandt ved et tilfælde hendes danseres insta-profil – de har jo også bare den VILDESTE fest på den Tour!!

   • Szhirley
   • juli 26, 2016
   Svar

   Det må også være helt syrealistisk at være på verdensturné med BEYONCE!!!!!!!

  • Mathilde Amalie
  • juli 26, 2016
  Svar

  Don’t worry, be yoncé!!!!

   • Szhirley
   • juli 26, 2016
   Svar

   😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: