Hvem vil ikke gerne have Magic Boobs ;)

fullsizerender

skaermbillede-2016-10-19-kl-00-05-04

Jeg har som de fleste kvinder enormt svært ved at finde ud af hvilken bh-størrelse jeg egentlig bruger. Men tidligere på året fik jeg muligheden for at komme til en fitting hos Triumph, for at teste deres nye linje “Magic Boost”, som henvender sig til kvinder, der søger støtte og komfort. Det var en virkelig positiv oplevelse på mange måder. Først og fremmest havde jeg en helt anden opfattelse af hvilken størrelse jeg er. Jeg var sikker på at jeg var en 80/85 omkring ryggen, men blev glædeligt overrasket, da jeg blev målt til 75 i omkreds. Juhuuuuu.

Jeg fik hjælp af en af Christina, en af deres eksperter, som lyttede og guidede mig frem til den eller faktisk de helt rigtige bh´er for mig.

Det var så fedt at prøve bh´er hvor bøjlen ikke var stiv og markant, og konstant kunne mærkes. Jeg er nemlig ikke den store fan af bøjler skal jeg sige jer, men det har Triumph heldigvis også gode råd for, nemlig de skønne blondebh´er uden bøjle, jeg i forvejen bruger fra dem, som Sasze og jeg også ses i på billedet herunder.

Men disse fra Magic Boost linjen som I ser på pigerne ovenfor, har de rareste bløde bøjler, som på ingen måde generer, og jeg forstår slet ikke at de ikke bare er standard i enhver bh.. Læs mere om Magic Wire-innovation her

img_6605

Jeg har tidligere på året været derinde til en fitting, og blev atter inviteret ind for at teste Magic Boost. Denne gang hev jeg min veninde Saseline eller rettere Saszeline med ind, for at hun også kunne få sig en fitting, forhåbentlig med en ligeså positiv oplevelse som jeg havde.

Den chance skal I også have

Istedet for at gå ud i en random butik og købe en ny bh man tror passer, så benyt jer af chancen for at få en hyggelig informativ forkælelsesstund med eksperthjælp, lidt bobler og en bh i posen når du går der fra, der endelig sidder som den skal. Det er lågsus som de unge siger. Derfor vil jeg opfordre jer til at tage til Triumphs venindefittings, som bliver afholdt d. 25-27. okt. kl. 11-17 i udvalgte Triumph butikker. OG ekstra bonus er, at tilmelder man sig veninde-fittings, tilbyder Triumph udover bobler, og en lille gave. What´s not to like!

I kan tilmelde jer HER

Lidt fra vores venindefitting

I kan se alle 3 små videoer fra vores fitting HER 

skaermbillede-2016-10-18-kl-22-24-33

Der er fuld koncentration i prøverummet.

For meget mere info om Magic Boost, klik HER

Sponsoreret #TriumphLingerie #MagicBoost #FindTheOne

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: