Høj på tå, eller hæl.. – #FBTB

img_6557

Da jeg var gravid med Bille for tre år siden, var jeg ikke ligeså glad for graviditeten som med Eltons. Med Elton følte jeg mig smuk og kvindelig, og var på ingen måde besværet. Efterfølgende kom jeg af med al vægt uden at løfte en finger. Graviditeten med Bille var anderledes. Jeg var besværet på en hel anden måde, og de sidste to måneder, havde jeg bækkenløsning eller låsning. Det fandt jeg aldrig rigtig ud af. Men det gjorde at jeg havde sværere ved at bevæge mig frit og gå på trapper. Jeg følte mig så utrolig tung, selvom jeg vejede det samme som første gang. Jeg drømte om at kunne presse mig ned i mine jeans, og savnet til mine daglige løbeture var hele grunden til, at jeg besluttede at jeg ville lave dette forløb “FraBabyTilBabe”, hvor jeg forhåbentlig kunne inspirere andre til dagligt at få gjort bare lidt istedet for intet for dem selv.

Nu har vi været i gang i 12 uger, og jeg bukker og nejer i støvet over jeres store interesse og er SÅ stolt over hvor mange, som har fulgt med og VÆRET med. Jeg håber at I har kunnet mærke og se en forskel. Og selvfølgelig håber jeg at I vil holde fast i den nye gode stil I kører overfor jeres kroppe og sind. Keep going, og husk at I dagligt kan følge med på min Snap.

Kæmpe tak til min dejlige veninde Cammilla Malmberg, som har fodret os med nye øvelser ugentligt.

img_6562

Da vi for længe siden sad og talte om forløbet Cammilla og jeg, talte vi om hvor sjovt det kunne være at lave en træningsvideo iført stiletter. Selvfølgelig er det ikke sådan at vi opfordrer jer til at træne fremover, men man har kun det skæg man selv laver eller gror, og derfor skulle den lille skøre idé da også føres ud i livet. Så her i den allersidste #FraBabyTilBabe video i denne omgang, får I lidt af de øvelser vi allerede har været igennem, bare på høje hæle. Så næste gang I står i baren i byen og venter på mr. Right, så benyt da lige tiden til at få måsen skubbet tættere på himmelen 😉

Rigtig god fornøjelse you sexah babes

Husk at strække ud ladies

img_6525

img_6537

Hehe, nu venter vi bare på hvem der napper billedet og indsætter en Emoji-bæ og smider det på nettet. Hihihihi 😉

Et lille look-back

img_5642

img_5641

img_5645

Fineste billeder taget af Christina Lind <3

img_5406

I Central Park, New York

IMG_4347

IMG_4316

IMG_4330

IMG_4366

Altid med et par børn på sidelinjen. Her Billen og Justin <3

IMG_3560

IMG_9524

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: