Frys fedtet væk hos CeriX.dk

Efter to graviditeter og alderen, som har sneget sig op på 40 kan jeg godt mærke at mine fedtdepoter er mere stædige end førhen. Jeg har altid forholdsvis hurtigt, kunnet komme tilbage i form hvis jeg havde hygget lidt for meget, og derved pludselig kun havde tøj der strammede.. Men fedtet på maven har de sidste to år, været meget genstridigt og jeg har haft svært ved at komme af med det, selvom jeg spiser sundt og træner regelsmæssigt. Så da jeg hørte om CoolTech teknikken hvor man fryser fedtet ned, hvorefter det reduceres med 20/25%, tænkte jeg WHY NOT!!

Reduktionen af fedtcellerne er desuden permanent.

Lige nu er der kampagnetilbud til og med d. 30. april, hvor CeriX giver 5. og 6. påsætning gratis (værdi 8000kr) Så ring til dem for en gratis og uforpligtende konsultation på 61616117. Det er i øvrigt kun sygeplejersker som behandler

Jeg sad i to gange 70 minutter med to mundstykker af gangen, på de ialt 4 områder jeg gerne ville have behandlet. Maven og ryghåndtagene, som svupper ud over buksekanten. Det føles ikke ubehageligt synes jeg, og jeg kunne snildt sidde og arbejde imens.

I kan læse mere om teknikken HER

Det eneste man skal være forberedt på er, at når mundstykket bliver taget af, kommer der en stikken i et par minutter, som gør lidt ondt i overhuden. Ubehaget går dog hurtigt over, og det må man bare bide i sig. Som de kloge siger, så må man lide for skønheden!

Det er nu et par uger siden at jeg fik behandlingen, og jeg føler allerede at jeg kan se en forskel. De første 10 dage efter havde de behandlede områder en sovende fornemmelse, kløe og lidt irritation ind imellem, men det er helt normale bivirkninger, som aftager igen. Følelsen er næsten tilbage til normal igen, og jeg bliver glad når jeg kigger i spejlet. Nu kan sommeren bare komme Anton hvis den tørklæde!

Jeg ved at det ikke ser så lækkert ud, men dette er simpelthen den “butter-brick” af rent fedt, som maskinen har haft nedfrosset. Vildt ikk!!

Så skal du have det sidste skub inden bikinisæsonen, er det nu du skal igang, da resultatet oftest først begynder at vise sig 8-12 uger efter behandlingen.

#Sponsoreret

Kommentarer

  • Anne Toft
  • april 5, 2017
  Svar

  Jeg har læst om metoden nogle gange, men har aldrig rigtig kunne finde nogle priser.
  Det gør jo liiidt en forskel

  Knus Anne

   • Szhirley
   • april 6, 2017
   Svar

   Der burde stå priser på deres side. Lige nu kører de kampagnetilbud. Ellers så ring derind og forhør dig 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: