#FraBabyTilBaby prep.

IMG_3489

Mine morgener starter ofte før en vis herre får sommersandaler på! Billen har nemlig altid været rimelig frisko kl. puha! Heldigvis er han begyndt at sove “længe”.. Han sover nu til ca. 06.15 og jeg jubler af glæde over at få lov at stå op, hvor der ikke står kl. 04.EtEllerAndet!

Han vågnede så først kl. 06.45 i dag, og der nåede jeg et øjeblik at blive lidt stresset over, om jeg så overhovedet ville kunne nå ud på min faste løbetur. Jeg har nok før nævnt at jeg ikke er den bedste til at løbe senere på dagen. Træning er for mig noget, som helst skal gøres mens min hjerne endnu ikke 100% registrerer hvad jeg har gang i, for ellers begynder doven-genet at finde på diverse overspringshandlinger, for at komme udenom.

Men istedet for at blive liggende og snue lidt, sprang jeg straks i tøjet og kom ud over stepperne. Det bliver man altid glad for efterfølgende, uanset hvor lidt man gad tage afsted.

Da jeg kom hjem, hoppede jeg i bad, smurte madpakke til Elton, og vi kørte mod Vesterbro, som vi ramte kl. 09. Ungerne blev afleveret og jeg kyssede min mand goodBeirut, og vendte snuden mod Ama´r og kolonojseren igen. På vejen hjem, spurtede jeg hurtigt ind i Amager Planteland og nappede lidt til terrassekrukkerne, for kl 10 havde jeg en optage træningsvideoer-date med Camilla, og selvom vejret er lidt for spændende for tiden, så krydsede vi fingre for at vi kunne optage udenfor, og så måtte det jo gerne se liiiidt hyggeligt ud ikk´.

Vi fik optaget lækkerier, eller det vi sige at jeg ligner en idiot, men øvelserne er geniale, og som jeg tidligere har skrevet, så handler træning for mig om at føle mig tilpas og se godt ud efterfølgende, og ikke imens jeg træner. Så der er flotte #FraBabyTilBabe videoer klar, den første kommer herinde på mandag.

Det kan godt være at øvelserne i alt kun varer 4-5 minutter, men jeg lover jer for at de er effektive, hvis altså man beslutter sig for at give den max gas. Jeg var seriøst ved at falde om af forpustelse og udmattelse!! Så glæd jer til at give jer selv et ordentligt spark i måsen i næste uge.

IMG_3488

HUSK at I kan følge med i min daglige #FraBabyTilBabe Snaphistorie på SnapChat. Mit brugernavn er @szhirleys

Kommentarer

  • Tina
  • august 2, 2016
  Svar

  Elsker dine ordspil, de får mig altid til at smile…. minder mig på en måde om den fulde onkel til en familiefest, på den allerfedeste måde Jeg følger med i dit projekt, og vil helt klart prøve jeres øvelser

   • Szhirley
   • august 2, 2016
   Svar

   Hehe, og jeg er Onkel Szhirley for mange af mine veninders børn, så det tager jeg mig lige en flaske rosé på hahaha 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: