Fra EltonStelton til Lille Per

IMG_4007

Så kan vi ikke længere holde på den hemmelighed vi har båret på i flere måneder!

I dag blev det nemlig offentliggjort hvem, der skal spille de forskellige roller i den næste Far Til Fire film. Som I nok kan se på billedet, så er det et helt nyt cast af fantastiske mennesker og skuespillere, og så min lille Elton!! Det er sgu lidt surrealistisk at han nu bliver en del af dansk kulturarv hvis man må være så høj i hatten.

Vi blev for længe siden kontaktet af casteren Karin Jagd, da hun havde set Elton på min Instagram. Hun castede til filmen og mente at Elton udseendesmæssigt var perfekt som Lille Per, og ville derfor høre om ikke han ville komme til en casting. Jeg fortalte hende at han slet ikke gider den slags og at jeg ikke en gang må tage billeder af ham. Men hun spurgte om ikke jeg ville spørge ham, inden jeg afviste hende 100%. Jeg sagde at jeg ville prøve, men at hun nok skulle forvente et nej. Det var så slet ikke det svar jeg fik da jeg fortalte ham om forespørgslen. Han sagde friskt; ‘ja det vil jeg gerne’ og så skulle han da have lov til det.

Egentlig forventede vi lidt at han ville synes det var kedeligt eller for svært, men hver gang vi hentede ham fra en ny Lille Per casting, spurgte han søvnigt fra bagsædet, hvornår han skulle til næste casting. Det var jo et rigtig godt tegn ifht. at han reelt havde en fest med det.
Netop dét er vigtigt for os, at han har det sjovt og nyder det. Vi har talt meget med ham om at det også kommer til at blive hårdt ind imellem, med lange dage og mange gentagelser. Men indtil videre virker det ikke som en hindring for ham.
Vi vildt stolte af ham og kan næsten ikke få armene ned! Vi får at vide at han virkelig kan noget og er dygtig, og det er fantastisk, men han ved også at dette får han lov til fordi han selv vil det. Vi har ingen ambitioner i den retning på hans vegne. Det skal udelukkende være et ønske fra hans side, og er det det, bakker vi op og gør hvad vi kan for at guide ham så nænsomt igennem dette cirkus han altid har været en del af pga. sine forældres virke, men nu selv skal stå i spotlightet af.
Nu kan vi bare se frem til de næste mange ugers optagelser og det endelige resultat. Vi er super spændte!!
IMG_4002
Her sammen med Mingus (Ole) og Laura (Mie)
Lækre unger altså!
IMG_4008
Her ses de imellem optagelser.
IMG_4001
Her sidder Lille Per og Bodil sammen med onkel Anders lige og sunder sig ovenpå et vildt pressemøde.

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: