Forevigt hårfri GAW/konkurrence hos CeriX

img_7046

PERMANENT HÅRFJERNING OOOOH JÆÆÆS

img_6935

Som mange af jer nok ved, så er min far fra Israel. Jeg har fået fine sager med fra hans genpulje, bla. min parisermås (som så er mere nordafrikansk end fransk – min farfar er fra Egypten og min farmor fra Libyen) og min krogede næse, som jeg glad for at mit “teenage-jeg”, aldrig tjente nok penge til at få lavet om. I ved hvordan det er når man er yngre. Man vil så gerne bare blende ind og ikke være hende med “næbet”. Hende elsker jeg at være i dag! Men én ting jeg godt kunne have undværet, er hårvækst der hvor den r uønsket. For selvom jeg elsker mit garn og mine øjenbryn, så bander jeg hårene på specielt mine ben, langt væk om sommeren. De kræver daglig barbering og det har jeg sgu ikke tid til! Kender I det?

Men det er ikke kun benene der har drillet mig igennem årene. Det er nemlig sådan at min hud (specielt om vinteren) er så bleg, at man selvom jeg havde barberet armhulerne, stadig kunne se en mørk bramme, som lå på spring under huden. Det begrænsede mig mentalt, især his jeg skulle have en ærmeløs top på. Jeg var konstant bevidst omkring at man kunne “se” hårene, og løftede derfor helst ikke armene.

På samme måde havde jeg det ifht. bikinilinjen, hvor jeg pga. for hyppig barbering, fik indgroede hår og masser af knopper. Det var så stort et issue for mig, at jeg over en længere periode sparede op til at få permanent hårfjerning på netop de to områder.

Den gang var jeg kun 18 år, og teknologien var endnu ikke på sit højeste. Det vil sige at laseren ikke var opfundet, og det derfor foregik på den måde, at behandleren stak en nål ned i hver enkelt hårsæk, og brændte den i stykker. Det tog en milliard år, men det var både tiden, pengene og smerten værd! Jeg følte en enorm frihed da jeg endelig var igennem forløbet og fra da af, aldrig mere skulle skrabe juhuuuuu.

Jeg har i alle de efterfølgende år til nu, altid vidst at jeg på et tidspunkt ville have hårene på mine ben fjernet permanent. Det er jeg endelig igang med, så jeg kan gå sommeren 2017 imøde, hårfri.

Mange spørger om det er smertefuldt, og der kan jeg bare sige at det er vand ifht. dengang jeg først fik fjernet hår under armene og i bikinilinjen! Det kan mærkes, men tænk på det som et lille slag fra en elastik. Det kan sagtens holdes ud, specielt når man ved hvilken gulerod, som venter forude. Så bid tænderne sammen og lid lidt for skønheden.

Her ses søde Rie, som behandler mig

img_6128

Læs meget mere om behandlingen hos CeriX

Hvis du vil have mulighed for at vinde et hårfjerningsforløb til enten underarme eller bikinilinje, så hop ind på min Instagram ml. kl. 20-20.30, og kig efter det øverste billede her i indlægget, og beskrivelse af hvordan du deltager.

Glæd dig, måske er det snart dig der sidder i denne stol, med udsigten til at være forevigt hårfri.

Good luck

😉

img_6131

 

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: