Føs-forskud i New York

Jeg bliver 40 senere på måneden og det syntes mine veninder, mand og mor skulle fejres med en tøsetur til New York. Jeg synes det er noget af en gave, men er selvfølgelig sindssygt taknemmelig, over at de i fællesskab har givet mig en tur til en af mine absolutte favoritbyer i verden.

img_5049

Camilla, Sase og jeg hoppede på et fly i fredags, med snuden mod det store æble

img_5042

På vejen i flyet fik jeg arbejdet en del. Det var nemlig samme dag som jeg udgav min nye single “Morgenstund”, og der er meget som skal gøres både op til, under og efterfølgende, for at få det store maskineri til at køre. Der blev dog også tid ti et disco-nap og en film.

Har I hørt singlen? Ellers kan den købes her:

IMG_4567

Da der er fashionweek og US Open , plus det er 15 års dagen for 9/11, er byen jam packed med mennesker, hvilket vil sige at alt er booket, medmindre man har måsen fuld af guld, og kan betale out of this world priser pr. nat. Så hvor vi helst ville have været ned i SoHo, Meatpacking, Tribeca osv, endte vi på Central Park Hotel i det lidt turistede område ved Times Square. Området er hvad det er, men vores hotel og værelse er for fedt!! Sase og jeg bor sammen, og vores værelse er opdelt ef en skillevæg, med hver vores queen size seng på hver side. Mega fedt at bo sammen, og stadig have lidt for sig selv. Selvfølgelig var det obligatorisk at vi skulle ned og se alle lysene på Times Square, da vi jo ankom om aftenen

img_5047

Næste dag mødtes vi med Camilla og Nicci til en gåtur på den hyggelige HighLine, som er et gammelt overjordisk togspor, som nu er lavet om til den dejligste grønne sti, med kunst, beplantning og den bedste udsigt.

img_5053

img_5561

Denne mand stod feks. midt i det hele på the HighLine, og alle inklusiv os, var lidt i tvivl om det faktisk var en rigtig mand. Vi turde ikke røre ham, men jeg inspicerede ham meget tæt på, og kunne se at hans hud og negle ikke var ægte. Men utrolig godt lavet.

img_5062-1

img_5063

Efterfølgende spiste vi frokost på Bubby´s. Virkelig lækkert! Og så var det føddernes tur til at blive forkælet med en lille pedicure, i massagestol mmmmmmm…

img_5067

Da fødderne havde fået en tur, gik vi hver især til sit, for at få et bad og gøre os klar til aftenen, hvor min føs skulle fejres med god mad og fest

img_5222

Det kan godt være at jeg har været i New York en milliard gange før, men det ændrer ikke på hvor vildt imponererende jeg stadig synes det er, at man for så mange år siden, har kunnet bygge så vilde skyskrabere. Jeg elsker at gå og kigge op, og føle mig som et lille bitte menneske i en meget stor verden. Det giver mig lidt følelsen af at være barn igen, hvor alt var så stort og overvældende.

img_5104

Om aftenen mødtes vi alle fire med Camillas barndomsven Christian, som arbejder som design director hos Oscar de la Renta, og hans veninde Jackie. Vi spiste på Omar´s, som åbenbart er rimelig hipt. Priserne var efter min mening lidt for høje ifht. mængden af mad man fik. Det skal siges at jeg intet har imod at betale for lækker mad og god kvalitet, dog forventer jeg så også at gå mæt hjem..

Men man kan ikke komme udenom at maden var møg læx

img_5107

img_5111

Sindssygt mums!

Efter middagen besluttede vi os for at tage til Alexander Wangs efterfest, dog uden at være inviteret… Men Jackie var connected og fik fat på en, som efter lidt arbejde, fik os smuglet ind ad en skummel bagvej.

img_5118

Vi endte midt i backstage VIP, og nåede lige at se Kylie Jenner og hendes kæreste gå forbi os, da de skulle se Desiigner optræde til festen. Jo jo, I kender ham godt. Det er ham med dét der numer; “Panda, panda, panda”. Jeg nåede desværre kun at tage en live Snap af dem, så derfor har jeg intet at lægge op som bevis. Men de af jer som følger mig på SnapChat, vil vide at hun var dér, lige foran mig. Eftersigende havde Nicki Minaj og andre sejheder også optrådt, men det gik vi desværre glip af.

img_5159

img_5155

Det var virkelig sjovt efterfølgende at se hendes Snaps fra festen, når man stod lige på modsatte side af hvor hun optog fra.

Vi besluttede os for ikke at være i VIP området, og istedet gå ud ud hvor den rigtige fest var. Crowden var på og havde en fest. Der var stillet en McDonalds vogn, flere drinksvogne og en 7/11 vogn op, hvor man bare kunne tage lige præcis det man cravede. Så sliksulten som jeg er, fyldte jeg min (meget lille) taske med Amerikanske godter, som skal med hjem til drengene

img_5213

img_5217

Vi hyggede rundt og observerede folk med funky stil et stykke tid, men kedelige som vi er, havde vi hurtigt fået nok og gik hjem igennem New Yorks gader i den varme sommernat.

img_5429

img_5167

img_5187

img_5200

Her er Christian aka Big Daddy Delight med sine chicas

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: