fifty shades of -black…

FullSizeRender-4

Jeg elsker farver og striber, prikker og mønstre, men ind imellem you just wanna go all black. Det er nok ikke gået nogens næse forbi at sort slanker, optisk. Samtidig kan det også bruges til ikke at pådrage sig for meget opmærksomhed. Når man som jeg normalt klæder sig som en sommerfugl badet i alskens nuancer, kan det for det meste ikke undgåes at fange folks øjne, men jeg har også behov for i ny og næ, bare at gå i ét med tapetet. Når jeg så vælger at klæde mig som mørkets fyrstinde, synes jeg stadig at det er skønt at det ikke altid bare bliver helt plain. Bland endelig materialer for at funke det lidt op som jeg har gjort her. Under, finder du links til lignende lækkerier.

Jakke

Blondetop og til pigerne med curves PlusSizeFit

Bukser og til pigerne med curves PlusSizeFit

Bh´er med detaljer

No. 1 No. 2 No. 3 No. 4 No. 5

Blondestrømper

Stiletter, også med lidt bredere fit

Afilliate

Kommentarer

  • Stella B
  • februar 23, 2015
  Svar

  Så gerne lige inden onsdag. Skal til begravelse. 🙁

  Ej, du skal slet ikke tænke på mig, lavede bare sjov. : )

   • szhirleyontheblog
   • februar 24, 2015
   Svar

   Øv!! Det er jeg ked af at høre

 1. Svar

  Hvor er du fiiiin 🙂

  http://www.theskinnyheel.com

  • Stella B
  • februar 22, 2015
  Svar

  Så vil jeg også gerne se dig finde noget til min kropstype, den er nok lidt mere umulig.. 😉

   • szhirleyontheblog
   • februar 23, 2015
   Svar

   Jeg skal prøve at have dig i tankerne min søde Stella ;o)

  • karina A
  • februar 21, 2015
  Svar

  Hej
  Jeg er VILD med, at du har linket til +size ❤❤❤❤❤ TAK!!!!!

   • szhirleyontheblog
   • februar 21, 2015
   Svar

   Hvor dejligt at høre!

  • Camilla bagger
  • februar 21, 2015
  Svar

  Hey:)
  Dette opslag fik mig til at tænke på om du ikke kunne lave et opslag omkring tøj der passer til en kropstype som din?:) Jeg er på ingen måde tyk, men har til gengæld en del former:) Jeg syntes egentlig jeg ser ganske udemærket ud nøgen

   • szhirleyontheblog
   • februar 21, 2015
   Svar

   Det er et super forslag. Jeg elsker jo selv former og hylder det. Elsker lår, numse, bryster osv. Det handler jo i den grad ofte om hvordan man bærer det. Den skriver jeg bag øret. Tak 🙂

  • Signe
  • februar 21, 2015
  Svar

  Thank you Szhirley!
  Du har lige åbnet mine øjne for asos.com

   • szhirleyontheblog
   • februar 21, 2015
   Svar

   Fedt!! Mit absolutte favoritsted at netshoppe. Juhuuuu

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: