#FBTB tips og vigtig info, før opstart imorgen

IMG_3572

Igår lørdag, brugte Camilla og jeg det meste af dagen på at optage #FraBabyTilBabe træningsvideoer. Forløbet på de 12 uger starter jo imorgen, og vi glææææder os!

Inden vi går igang med den første video imorgen, er der lige et par ting som er værd at vide om kropsholdningen under træningen, så man undgår skader. Det har vi lavet en lille video om herunder. Desværre drillede lyden os lidt, men håber I kan lytte ud over det. Så tjek den ud, og så trænes vi ved imorgen yaaaaaay

Kommentarer

  • Malene
  • september 11, 2016
  Svar

  Szhirley!! Du fatter ikke hvor meget det betyder for mig, at du laver dine videoer. Du er årsagen til, at jeg er gået igang med projekt ‘smid 20kg’ og jeg har altid følt mig pinlig over at skulle ned i et motionscenter. Med dine videoer kan jeg stå i min stue eller have og have det godt med mig selv – endelig !!
  Tak tak tak fordi du motiverer mig. Du har hjulpet mig med at komme over muren og du skal bare vide, at jeg er meget taknemmelig!!

   • Szhirley
   • september 18, 2016
   Svar

   Kære Malene
   1000 tak for din dejlige mail. Jeg er så glad for at du er blevet motiveret og inspireret til at få de 20 kilo væk. Jeg er sikker på at de nok skal smelte stille og roligt væk. Bare være standhaftig og bliv ved, selv på de dage hvor det hele er lidt ekstra hårdt. Jeg synes du er SÅ SEJ og glæder mig helt vildt til at høre om dine fremskridt. Husk at bare fordi man “falder i” en enkel dag, er intet ødelagt, så længe man er tilbage på sporet næste dag. Jeg ønsker dig alt det bedste juhuuuuuuu ;))))) Husk lige at klappe dig selv på skulderen ikk´

  • Emma
  • august 8, 2016
  Svar

  Hvad hedder den youtube kanal som videoen er lagt op på? 🙂

   • Szhirley
   • august 15, 2016
   Svar

   Indtil videre, er #FBTB eksklusivt på bloggen

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: