Far Til Fire pressemøde og premierehygge i dag

Er de ikke dejlige! Sikken et hold <3

I fredags var der pressemøde på Far Til Fire filmen “På Toppen”, og det foregik på toppen af Bella Sky i Sky bar. Desværre var det så tåget at man intet kunne se. De har jo ellers en fuldstændig fantastisk udsigt indover København og over Amager Fælled. Men denne dag var vejret ikke med os. Det blev dog stadig et skide godt pressemøde, hvor alle spillerne talte med journalister fra forskellige medier, mens vi alle indtog den lækreste brunch med alt hvad maven begærer!!

Ungerne skulle skrive autografer på en hel masse plakater, og det synes Elton er meeeeega fedt!

Husk at de tager på pressetur rundt om i landet i hele vinterferien. Så hvis du er heldig, kan det være at du støder på dem i din lokale biograf, når du skal se filmen i ferien.

Herunder kan du se hvilke byer de er i og hvornår

I dag har filmen så endelig premiere, så alle i landet kan komme ind og se den søde familiefilm, og det fejrede vi ved at mødes og fylde os med lækkerier på Nimb, mens vi hyggede og snakkede. Jeg lavede selvfølgelig en masse klip på snapchat og InstaStory, så de eneste billeder jeg fik taget, er af ret dårlig kvali, men sådan er det nu en gang 😉

Instruktøren Martin Miehe-Renard forsøger her at tage en selfie med os alle på. Han fik lidt assistance af alle os SoMe tosser, og så gik det faktisk meget godt

Her er Elton med Josefine Lindegaard, som også spiller med i filmen. Lækker chick!

Da vi glade og meget mætte cyklede hjem, opdagede Bille pludselig hans storebror på en gigantisk plakat på Palads biografen. Fanme skørt!!!! SÅ fedt!

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: