Estée Lauder konkurrencen er stadig i gang

IMG_8750

Jer der følger mig på Instagram ved at jeg, selvom det nu er et godt stykke tid siden, elsker en god omgang “SøndagsSelvforkælelse”. Den undede jeg mig selv i går i mellem første kreative Tam Tam møde med holdet plus forfatterne bag, og stakkels lille syge Billebøf.

Det er ikke meget søvn jeg får for tiden pga. den lille, som lige har haft mellemørebetændelse i 14 dage. Så denne lille self-treat var VIRKELIG tiltrængt.! Masken Revitalizing Supreme Global Anti-age Mask Boost, smurte jeg på som anbefalet i et generøst lag, og lod den sidde i 10 minutter. Derefter tørrede jeg blidt det overskydende af med lidt vat. Den føltes virkelig dejlig og efterlod min hud gennemfugtet og nærmest let glimtende! Love it!

IMG_8978

Selvfølgelig må den som de fleste masker ikke kommes omkring det delikate øjenområde, så der smurte jeg et lidt tykkere lag end normalt på af øjencremen, Revitalizing Supreme, Global Anti-Aging Eye Balm. I øvrigt er jeg blevet ret vild med lige netop den øjencreme, og tro mig, jeg har prøvet en del! Den føles fed og fugtende, men lægger sig ikke som en kage ovenpå huden, og det er noget vi kan lide, sagde creme-oholikeren.

IMG_8979

HUSK at I stadig kan deltage i konkurrencen om at vinde en øjencreme, ansigtscreme, masken og en CC-creme fra deres Supreme serie til en værdi af 1985 kr. ved at følge dette link:

Estée Lauder Facebook konkurrence

Dette er et sponsoreret indlæg

Kommentarer

  • Stella
  • marts 19, 2015
  Svar

  Uhh, Tam Tam. Håber jeg kommer ind og se jer, savner at se dig på scenen!
  Men mon ikke også, at jeg skulle komme ind en enkelt gang eller to. 😉
  God bedring med Billen.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: