En uge med FULD skrue på..

FullSizeRender-4

Det har været en uge FULD af oplevelser, og meget champagne!!! Jeg kan godt mærke at jeg ikke er i tyverne mere, for mine tømmermænd føles som om at de ingen ende vil tage… Jeg har selvfølgelig også været igang siden mandag til BeautyBuffet, onsdag og torsdag med forskellige shows og drinks. Tirsdag og fredag var fredelige på sofaen, men igår holdte min veninde rund føs, og der havde jeg atter lovet at hjælpe hende med at udrydde al det sprut hun havde købt ind til lejligheden….

IMG_3971

Sådan her havde jeg det igår, og i dag er ingen undtagelse… Så jeg tror det eneste rigtig at gøre er;

IMG_3966

Håber I har haft en dejlig weekend og ikke er for smadrede!

Er I klar til en ny uge og mere #FraBabyTilBabe imorgen tidlig?

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: