Elsker at spille live

I fredags spillede jeg på Illum Rooftop med egne numre, for skønne middagsgæster. Det var et virkelig skønt job med nærværende publikum, hvilket altid er rart! Min musik er jo på ingen måde oppe i et tempo, som sætter måsen i svingninger, så det var skønt at se alle dem som lyttede, og endnu federe med dem, som sang med og kunne teksterne. Det gør glad helt inde i hjertet

Her sammen med min pianist Christian Vinten og min guitarist Mikkel Sørensen

Under kalenderen herinde på szhirley.dk bliver min spillekalender løbende opdateret, og snart vil der være mange flere datoer for hvor og hvornår jeg spiller. Så hold øje.

HUSK at I på min FB kan følge med, udelukkende i musik, da jeg smider musikrelaterede ting op der, plus altid sender “LIVE” fra lydprøverne, så I har mulighed for at kigge med bagved

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: